Back to Question Center
0

Semalt Expert ved, hvordan man opbygger dit brand med lokal reklame

1 answers:

Hvis du ligner de fleste iværksættere, kan udsigten til at skære tid til reklame, især når du ikke har en hel del af en finansiel plan at arbejde med, være overvældende. Vær det som muligt, der er opløftende nyheder. Lokal fremme er reklame for uafhængige virksomheder, der kan klare sig selv uden betydelige investeringer.

Igor Gamanenko, den førende ekspert fra Semalt Digital Services, deler 5 vigtigste metoder til at overveje:

1. Overvåg dine frygt for online-netværk

Når du har valgt, hvor du skal investere i din energi (og formodentlig en smule af din reklamekøb), kan du robotisere en stor del af din online netværksindsats med instrumenter som Cradle. Det betyder, at du ikke bør stoppe, hvad du laver, hver gang du har brug for noget via webbaserede netværksmedier - grain volume bin.

2. Har dine potentielle kunder brug for at nyde lokalt? Det skal du også.

At deltage i din gruppe online er en utrolig tilgang til at udvide referencer og samle din berygtelse til web crawlere. Det er desuden en ekstraordinær tilgang til at få beskeden om din virksomhed i alle de rigtige steder. 8)

3. Online / avanceret lokal fremme

For en stærk online tilstedeværelse, der vil tiltrække søgemaskiner og de potentielle kunder, der udnytter dem, skal du udvikle det samme antal positive (og nøjagtige!) Citater. Referencer er langs disse linjer en utrolig tilgang til at vise din virksomhed er en del af et lokalsamfund. Referencerne gør din virksomhed både mere synlig og pålidelig til søgemaskiner .

4. Mål bedre

Hvis du kender din niche, vil din målrettede markedsføring være mere effektiv end at forsøge at gå efter dyre søgeord eller dække mindst en kanal med opsummeret indhold. Jo bedre du kender dine kunder, desto mere kan du koncentrere dig om hvad der hedder "lange hale søgeord" i din betalte annoncering.

5. Administrer dit brand på nettet

Start med Google My Business og sørg for, at alt det grundlæggende data-firmanavn, adresse og telefonnummer er rigtigt. Dette er grundlæggende for lokal søgning ranking. Pålidelige referencer opbygger tillid med søgemaskiner. På den mulige chance for, at du har modstridende navne, steder eller telefonnumre på forskellige steder på nettet, kan websøgningsværktøjer endda tænke disse referencer til forskellige organisationer.

November 29, 2017