Back to Question Center
0

Semalt: Fordele og ulemper ved at bruge Black Hat SEO Strategier

1 answers:

At holde sig foran konkurrenter ved at bruge sort hat SEO-strategier er mulige. Internet marketingfolk kan bruge sort hat SEO taktik til at rangere højere, øge samtaler og tiltrække mere trafik uden at krænke Googles retningslinjer. Derfor, hvad er sort hat SEO? Udtrykket "sort hat" angiver aggressive SEO taktikker, der krænker søgemaskinens (f.eks - real estate valuation partners llc. Googles) bedste praksis og retningslinjer. De mest genkendelige egenskaber ved sort hat SEO er det eneste fokus på manipulation af placeringer og søgemaskiner og tilsidesættelse af brugerne.

Den sorte hat SEO bruger tilgange som søgeordspulling, indholdsautomatisering og artikelspinding til at placere indhold af lav kvalitet og manipulere placeringer i søgemaskinerne. Derudover bruger sort hat SEO tieret link bygning , oprette link hjul, døråbninger sider og kappe links. Google, til sidst tacklede og fanget sort hat praksis ved at offentliggøre en opdatering til Google Panda (ranking algoritme), også kendt som Google Penguin. Siden da er ethvert websted, der bruger sort hat teknikker, straffet af Google. I denne henseende kan et websteds økologiske trafik blive skyrocket ved at inkorporere sort hat SEO taktik i linkbygningskampagner, men i en hvid hat tilgang. Igor Gamanenko, den Semalt Customer Success Manager, giver dig mulighed for at kigge på følgende black hat taktik:

Tactic One: Link Wheels

Link hjul opnåede et gennembrud som en link bygning taktik for et par år siden..Desuden roste nogle velrenommerede hvide hat SEO-specialister i løbet af denne periode muligheden for linkhjul til at påvirke placeringen af ​​et websted i Google. De sorte hatte udnyttede linkhjul i at styrke styrken af ​​de genererede links, med en effekt af at drive websiderne højere op i søgemaskinens resultater. Ideen bag linkhjul er enkel - at opbygge et mønster af hjemmesider, der linker fra et websted til et andet, herunder udviklerens hovedside. Hver webside i hjulet styrker derefter den efterfølgende tal. Links hjul danner et lukket system. Derfor fortsætter linkmyndighedens autoritet til stadighed med at vokse til sidst at lede et stærkere link til hovedwebstedet.

Taktik to: Blended Link Building

Blended Link Building er en strategi, der trækker ideen om at have mange links til at forbedre placeringen af ​​et websted. Det vigtigste trick i denne strategi er at inkludere en reference på et websted blandt andre websider til meget autoritative links som New York Times. På denne måde kan en ejeren narre søgemaskiner til at behandle deres hjemmesider på samme måde som andre websteder og dermed give højere rækker.

Taktik tre: Tiered Link-Building

Strategien bruger begrebet at forbinde flere autoritative sider som backlinks, som blandet link bygning. Metoden er imidlertid enklere, fordi en ejeren kan bygge links til de eksisterende websider for at forbedre deres placering og autoritet. De sorte hatte SEO'er skaber tier af links med hvert link, der peger tilbage til det foregående, i sidste ende forstærker backlinket.

Taktik fire: Kontaktskrotning

Sorte hatte kan bruge applikationer som Scrapebox til at skure internettet på jakt efter alt fra indhold til søgeord og webmasterens kontaktoplysninger. Oplysningerne bruges til at sende automatiske linkanmodninger og bygge spunte overtrædelser af indholdet. Ved at bruge skrappeværktøjer kan brugerne derfor analysere et websted til tekniske SEO-problemer.

Konklusion

Der er mange vanskeligheder involveret i koblingsopbygningsprocessen. Dette omfatter trin til at følge i udvidelsen af ​​linkprofil. For at være foran konkurrenter skal en online marketingmedarbejder bruge sort hat SEO, men i en hvid hat måde.

November 29, 2017