Back to Question Center
0

Semalt forklarer, hvordan man får pålidelige Google Analytics-rapporter

1 answers:

Det er sikkert at sige, at vi alle ønsker ægte og autentisk trafik på vores websites og kun de pålidelige Google Analytics-rapporter. Der er mange måder at gøre det muligt. Hvis du bruger statiske IP-adresser, kan du nemt oprette dine data ved at følge denne vejledning. Her vil Ross Barber, den Semalt Customer Success Manager, fortælle dig, hvordan du bruger IP-adressefiltre til at udelukke den eksterne trafik fra den interne trafik på Google Analytics.

Fordele og ulemper ved IP-adressefiltrering

Først og fremmest bør vi vide om fordele og ulemper ved IP-adressefiltrering. Google Analytics bruges meget til at spore, hvor potentielle og seriøse dine kunder er, og hvordan brugerne interagerer med dine websider. Når dine Analytics-rapporter indeholder både eksterne og interne besøgende, er det svært for dig at skelne mellem dem. Men der er ikke noget at bekymre dig om, da du kan stoppe din Google Analytics fra at identificere og spore de interne og eksterne besøg. Dette er muligt, når du opretter forskellige lister og indsætter alle IP'erne der. Du skal huske på, at IP-adressefiltrering kun sker, når du bruger statiske IP-adresser. En statisk IP-adresse er den, der ikke kan ændres. Dette er vant til at vide, hvor pålidelig dit websted og analysedata er..De fleste brugere behøver ikke hvitelister i deres IP'er, så de kan bruge dynamiske IP-adresser, som kan ændres, ændres eller omdøbes til tiden. Lad mig her fortælle dig, at din IP-adresse aldrig vil rejse med dig, hvilket betyder at du skal forbinde det, når du har adgang til en Wi-Fi-forbindelse. Alle disse aktiviteter registreres automatisk i Google Analytics.

Opret et IP-adressefilter i Google Analytics

For at oprette IP-adressefiltre skal du vide alt om din offentlige og private IP. En af de nemmeste måder at gøre det på er ved at vide, hvilke typer IP'er der accepteres af Google. Når du får svaret på dette spørgsmål, vil det være nemt for dig at oprette filtre til dine websteder i Google Analytics. Først og fremmest bør du åbne din Google Analytics-konto og vælge den hjemmeside, du vil oprette filtre til. Det næste trin er at åbne ekskluderingsindstillingen og klikke på filtertypen. Her kan du indtaste din IP-adresse og anvende filtre til visningsafsnittet. Nu skal du gemme indstillingerne og forhindre intern trafik i at blive blandet med den eksterne trafik i dine Google Analytics-data.

En alternativ metode til IP-adressefiltrering

Hvis du ikke kan forstå processen ovenfor, kan du bruge en alternativ metode til at filtrere din IP-adresse. MonsterInsights giver dig adgang til et stort antal filtre. Du kan vælge og aktivere filtre efter eget valg for at spore IP på dit website. Hvad du skal gøre er at angive en rolle for hver bruger og stoppe Google Analytics fra at spore deres aktiviteter i et par dage. Ved hjælp af dette værktøj kan du se mere engagement og et stort antal brugere på dit websted, og det er nemt at spore deres roller, adfærd og interaktion med dine websider Source .

November 28, 2017