Back to Question Center
0

Semalt forklarer, hvordan man opretter et filter i Google Analytics

1 answers:

Google Analytics er en berømt og velkendt tjeneste, som giver dig mulighed for at se detaljer og alle oplysninger samt statistikker over, hvordan brugerne opfører sig på dit websted. Filtre, der findes i Google Analytics, er nemme at oprette og kan oprettes når som helst. Her kan du ekskludere eller inkludere de data, som dine analyser rapporterer om. For eksempel, når du har oprettet filtre, der udelukker nogle IP'er og de interne protokoller fra dine redaktører, er der chancer for, at dine filtre ikke fungerer korrekt og skal ændres så tidligt som muligt. Du kan oprette filtre, der udelukker data fra bestemte byer eller lande.

Ross Barber, den Semalt Customer Success Manager, fortæller at med filtre i Google Analytics er det muligt for alle at inkludere eller ekskludere specifikke hjemmesider for at sikre kvaliteten af ​​deres synspunkter og hits. Google Analytics giver dig mange chancer for at definere dine filtre med værdifulde og nyttige oplysninger..Du kan justere indstillingerne og gøre de mere avancerede for at få de bedste og passende resultater.

Opret et foruddefineret filter eller brugerdefineret filter

For at oprette et foruddefineret filter eller et brugerdefineret filter skal du give din Google Analytics tid til at udarbejde rapporter til dig. Hvis du f.eks. Har et websted, der sælger babyprodukter, men du kun vil få visninger fra bestemte lande eller byer, skal du udelukke alle andre steder og justere dine indstillinger i overensstemmelse hermed. Det ville ikke være forkert at sige, at de brugerdefinerede filtre har et stort antal muligheder og funktioner at vælge imellem. De lader dig sætte dine filtre på en måde, som du kan udelukke eller inkludere besøg baseret på browsere og steder, deres forbindelseshastighed, geografi og andre egenskaber. Hvis du f.eks. Har organiseret lokale rapporteringshændelser via dit websted, kan du filtrere besøgende fra din egen by eller by for at få passende resultater.

Vælg alternativknappen for din foretrukne filtertype

Det er meget vigtigt at huske, at du altid skal vælge radioknappen for dine filtertyper for at få de ønskede resultater. De omfatter og udelukker valgmuligheder, så du kan angive bestemte data, og du kan forberede dine Google Analytics-rapporter i overensstemmelse hermed. Hvis du ikke vil have nogle mennesker i bestemte lande eller byer til at besøge dine websider, kan du bare blokere deres IP-adresser. Til dette skal du skrive navnet på byen i filterafsnittet og klikke på deaktiver-knappen. Desuden kan du med små og store knapper angive nogle data til at inkludere eller udelukke fra filtre. Hvis du ikke vil have nogle byer til at navigere eller se din hjemmeside, kan du blot blokere disse byer ved at skrive navnet i inkluderingsafsnittet. Denne mulighed er nyttig for personer, der ønsker landmålrettede visninger på deres websider og ønsker at sikre, at alt er autentisk, ægte og op til mærket. Alternativerne "Søg og erstat" giver dig mulighed for at tilpasse måden, dine data vises i Google Analytics. Du kan opdele dette afsnit i forskellige kategorier baseret på dine krav og kan erstatte de inaktive filtre med de aktive for mere præcise og bedste resultater Source .

November 28, 2017