Back to Question Center
0

Semalt giver fem grunde til at udelukke falsk trafik fra dit websted

1 answers:

Er du en indholds marketingmedarbejder eller en webstedsejer, der arbejder med at forbedre dine salgsindtægter? Sort fredag ​​er en af ​​de bedste dage i hele året, der kan gøre dit salg skyrocket. Statistikkerne viser, at mere end 3 milliarder dollar af salget blev registreret på Black Friday 2016. I år forventes omsætningen at stige til 3,36 milliarder dollar, hvilket betyder et stigning på 9,4% i forhold til sidste år.

E-handelswebsteder møder hvert år mere end 20 millioner besøgende, hvor 20% af de besøgende er bots og webspiders - mein umzug. Alle indholdsmarkører, der tilbyder tjenester online, ønsker at opnå rene og præcise data i deres Google Analytics-rapporter.

Dårlige robotter kan ødelægge dit salg af Black Friday og skifte din søgemaskineoptimeringskampagne til den forkerte retning. Dårlige robotter påvirker ikke indtægtsgenerering og salg, men også aktiviteterne hos B2C og B2B virksomheder online. Dårlige robotter, intern trafik og webspiders kan påvirke dine Google Analytics-data og rapporter negativt. Alexander Peresunko, den Semalt Customer Success Manager, præsenterer følgende fem måder, at dårlige robotter kan påvirke dine Black Friday salg og indtægter:

1.Intakkede hjemmesiderapporter

Dårlige robotter arbejder for at skæv dine GA-data ved at forurene trafikken drevet til dit websted. I det lange løb bliver det lidt hektisk at skelne mellem ægte og falsk trafik på dit websites Google Analytics-dashboard. Fejlfortolkning af data på dine GA-rapporter kan føre dig til at tage forkerte forretningsbeslutninger. Ekskluderer bottrafik fra dine data ved hjælp af GA-værktøjerne for at undgå at lide af drastisk fald på din Black Friday i forhold til sidste år..

2.Distorted brugeroplevelse

Dårlige bots påvirker e-handelswebstederne negativt ved at bremse deres overordnede ydeevne. Dette scenario har tendens til at have en negativ indvirkning bruger, der klikker tilbage efter at have besøgt sider med en lav hastighed. I det lange løb hopper besøgende til andre hjemmesider for at afslutte deres køb.

3. Ghost Carts

Cart abandonment har været en af ​​de vigtigste strategier, der bruges af bots til at køre ægte købere og besøgende på ondsindede websteder. Dårlige robotter arbejder for at erstatte nogle ordrer på produkter for at forhindre legitime besøgende i at få adgang til rigtige produkter. Ghost carts kan påvirke din Black Friday salg og indtægtsgenerering negativt. Lad ikke dårlige bots tage denne kommende fra dig. Bloker Darodar og bot trafik fra din e-handels website ved at tilføje et nyt filter på dit websted.

4. Falsk trafik

Bottrafik, intern trafik og falsk trafik kan negativt forstyrre din Black Friday-salg. Disse tricks website ejere og marketing konsulenter til at tro, at trafikken drevet til deres websteder er reel. Website ejere bør passe på for at undgå at betale dollars for trafik genereret af dårlige robotter.

5. Operationel træthed

Bottrafik repræsenterer mere end 58% af trafikken på internettet. Genereret intern trafik og bot trafik kan knuse dit website i spidsbelastningstider. Bot trafik kan føre til spild af dollars og tid. Få mere salg og indtægter på din Black Friday ved at blokere uønsket trafik fra dit websted.

Bottrafik kan påvirke dit websites indtægtsgenerering og vækst negativt. Det er yderst vigtigt at sikre, at du opnår rene og præcise data på din Google Analytics. Undgå at foretage unødvendige betalinger til spammere ved at udelukke falsk trafik på dit websted.

November 29, 2017