Back to Question Center
0

Semalt: Google Analytics og landingssideintegration

1 answers:

Hver internet marketingmedarbejder skal kende alle fordele ved at integrere Google Analytics med et websted. Programmet giver mulighed for sporing af forskellige aspekter af hjemmesiden ydeevne. Et af disse aspekter er resultatene på destinationssiden. Landingssider er uundværlige i markedsføring - boat trade in value calculator. De får det første indtryk og påvirker mange andre online succesfaktorer, herunder tilstedeværelse af sociale medier og konverteringsfrekvenser. Derfor er sporing og måling af destinationsside yderst nødvendig, når der træffes beslutninger om forbedring af investeringsafkastet.

Integration af Google Analytics giver dig et komplet billede af en kunde. Det giver dig mulighed for at spore alle sociale interaktioner, analysere besøgendes trafik og spore udgående links. Det giver dig også nyttige oplysninger om at konvertere disse metrics til virkelige resultater til forbedring af forretningen.

Artem Abgarian, Semalt ekspert, fortæller, at to metoder kan bruges til at integrere destinationssider med Google Analytics. En metode bruger Script Manager, og den anden involverer manuelt at tilføre landingsdomener til Google Analytics.

Integration ved hjælp af Script Manager

Det første trin i denne procedure indebærer at få website tracking ID. Ved tilmelding til GA gives en bruger et script med en unik sporingskode. Brugeren skal integrere den pågældende kode på hans / hendes websted. Koden er nødvendig igen, når der er en ændring i webstedets tema, eller brugeren vil tilføje Analytics til en del af hjemmesiden.

For at finde dit webstedsporings-id og -uddrag, der indeholder koden, skal du logge ind på din GA-konto og klikke på Admin. Vælg en konto i kolonnen ACCOUNT. På samme måde skal du gå til PROPERTY-kontoen og vælge en ejendom. Under Egenskab skal du vælge Sporinfo og derefter Sporingskode. Du vil se dit website sporings-id samt ejendomsnummer øverst på siden og sporingskodestykket vises under Webstedsporing.

Gå derefter til Indstillinger, og klik på Script Manager> Tilføj dit første script> Google Analytics. Indtast det sporings-id, du opnåede i det første trin, og klik på "Tilføj scriptdetaljer". To tekstbokse åbnes: en viser "Scriptdetaljer" og den anden viser "Script Usage." Klik på underdomænerne, som du vil bruge Google Tracking Script i, i feltet "Script Usage". Endelig gemmes og publiceres scriptet og det valgte underdomæne sammen med dets sider er integreret med Google Analytics.

Tilføjelse af destinationssider manuelt

Du kan også lave en manuel integration med GA. Når du har logget ind på din GA-konto som administrator og valgt den konto og ejendom, du arbejder med, skal du klikke på Sporing info og kopiere sporingskoden til webstedet. Indsæt denne kode i JavaScript-biblioteket på destinationssiden. Hvis en formkonfigurationsdialog er i brug, skal du også indsætte koden i din konfigurationsdialog. 'Head' skal vælges til placering i begge tilfælde. Endelig gem og offentliggør siden.

Umiddelbart efter integrationsprocessen viser realtidsrapporter aktive besøgende på de integrerede sider. Fuld besøgende data vil være synlige i de øvrige rapporter efter ca. 24 timer.

Uanset hvilken type websted du ejer, er der altid en fordel at vide, hvordan folk besøger webstedet og hvad de søger. Med Google Analytics-integration er det nemt at få disse oplysninger. De ovennævnte tip vil gøre processen endnu hurtigere, så du kan begynde at udnytte hver måling for mere forretningssucces.

November 29, 2017