Back to Question Center
0

Semalt: Hvad er knapper-for-websted og Darodar-robotter og hvordan man blokkerer dem?

1 answers:

Når du går gennem Google Analytics-trafikrapporten, er en af ​​de ting, der skal noteres, kilden til den tilsyneladende trafik. Nogle gange kan nogle af kilderne generere en betydelig mængde trafik end andre. Ved at kigge nærmere, kan man bemærke, at antallet henvisninger fra disse to: darodar.com, og buttons-for-website.com. Bortset fra dem, der vises i GA-rapporterne, er der en chance for, at du måske aldrig har hørt om disse websteder før, og er nysgerrige at vide, hvorfor de bringer så meget trafik i - sibutramine buy online 15mg methadone.

For at opsummere dette anvender de to domæner en taktik kendt som referrer spam. Max Bell, den førende ekspert fra Semalt , forklarer, at ideen bag henvisnings spam er, at websteder får generere mange links til et domæne fra et bestemt websted, de ønsker at promovere. Når søgemaskinerne kryber logfilerne, finder de disse henvisninger og indgår dem i de endelige rapporter. Ulempen ved dette er, at ingen af ​​trafikken er gyldig og kan ændre måden man træffer beslutninger for hjemmesiden på.

Da alle linkene peger tilbage til et bestemt websted, kan ejeren være nysgerrig om, hvorfor stedet henviser til så meget trafik. Når de klikker på URL'en i GA-rapporterne, omdirigeres den til henvisningswebstedet, som derefter oversættes som et nyt besøg. For spammingsstedet er hitsne fra intetanende ejere økologiske.

Der er heldigvis ingen reel trussel på hjemmesiden. Som tidligere nævnt ugyldiggøres alle de indsamlede data vedrørende trafik til webstedet, da det messes med nummeret. Resultatet er en skæv rapport, der ikke maler det egentlige billede af, hvad der foregår på stedet. Typisk er afvisningsprocenten 100% med en nul på stedet.

Det ville være absolut nødvendigt at blokere knapper-for-websted og darodar for at få et mere realistisk billede af webstedets præstationer. De fleste artikler, der vedrører rydning af problemet, beskriver brugen af ​​den relativt nye "Bot Filtrering" -funktion i Google Analytics. Under visningsindstillingerne tilføjede Google en simpel afkrydsningsfelt, som brugeren kan vælge at kontrollere eller forlade ukontrolleret. Fra erfaring med denne mulighed forudsætter konklusionen af ​​denne artikel, at botfiltreringsindstillingen ikke filtrerer de to henvisningsspammere ud: darodar..com og knapper-for-website.com.

En bedre metode til at blokere knapper-for-websted og darodar fra at skabe junk-trafik er at bruge et brugerdefineret filter. Brug følgende procedure:

1. Åbn Google Analytics og klik på fanen Admin.

2. Visningsindstillingen, der vises i den højre kolonne, skal indeholde en undermenu, hvor der er en prompt til "Opret nyt billede". Eksperter anbefaler, at der oprettes et brugerdefineret filter under visning, således at der ved afslutningen af ​​processen forbliver et ufiltreret billede, der har alle de rå data til sammenligninger.

3. Giv filtret et navn.

4. På fanen Filtre skal du vælge alternativet + Nyt filter.

5. Brug et kendetegn for det nye filter.

6. Filtertypen skal være Custom.

7. Brug Henvisning i filterfeltet under Undgå og indtast navnet på den første referencer (knapper til webstedet).

8. Gem.

9. Gentag fra trin 5 til darodar.com.

November 29, 2017