Back to Question Center
0

Semalt: Hvad er SLL

1 answers:

SSL står for Secure Sockets Layer. Det lyder lidt teknisk, og det er rigtigt at tænke på det, fordi teknologien bag det er præcis det. Konceptet omkring det er dog ret simpelt. Det virker ved at beskytte dataene for de kunder, der besøger hjemmesiden. Da dataene bevæger sig over internettet til ejerens server, er der ingen fortæller hvem der får fat i det under transit. Når SSL er på spil, krypterer den alle dataene, så det kun er værtens server og brugerens browser, der kan læse den.

Ryan Johnson, Senior Sales Manager for Semalt, siger, at en af årsagerne til, at SSL er nødvendigt, er, at det er nemt at opfange data via internettet. Et sådant angreb kaldes man-i-midterangreb. Forskning har vist, at det er ret nemt for hackere eller personer med ondsindet hensigt at opfange en webtrafik. De kan målrette alt fra kreditkortoplysninger til de oplysninger, der er indtastet i form af en kontaktside.

I virkeligheden bruger de fleste websites, der beskæftiger sig med meget følsomme oplysninger, allerede SSL-teknologien. Det er dem, der bruger kreditkort til at behandle oplysninger og dermed sætte kundens information i fare. Det bør være et referencepunkt for folk, der ønsker at eje deres hjemmeside. Hvis det ikke har SSL-teknologi på plads, bør de overveje at få det med det samme. Det er også vigtigt at indarbejde SSL-teknologi, selvom webstedet ikke behandler kreditkortoplysninger. Der er flere grunde til dette, herunder den måde, hvorpå Google behandler websteder, der har SSL.

Google Chrome og SSL

Blandt de mest populære browsere er i dag Google Chrome..I begyndelsen af året 2017 begyndte browseren at vise websteder med SSL-kryptering anderledes. Bortset fra at du kun viser hængelåset i webadressefeltet, er det nu muligt for brugerne at klikke på det for at se flere oplysninger. Hvis et websted ikke er sikkert, giver det en advarsel "Ikke sikker" advarsel om, at det kan koste den besøgende, hvis de fortsætter browsing ubeskyttet. Det gælder for ethvert websted, der samler adgangskoder eller enhver økonomisk information. Det er Google's plan at gøre denne advarsel mere synlig selv på andre sider.

Hvis et websted eller en webside ikke har SSL, informerer Chrome om, at webstedet ikke er sikkert, hvilket kan vende tilbage mange besøgende. Det er for sit eget gode at gennemføre dette krav. Der er dog andre fordele ved at bruge SSL:

Fordele ved at bruge SSL

  •  Bruger tillid.  Brugerne forstår vigtigheden af kryptering, hvorfor webstedet vil øge tilliden, hvis den har SSL.
  •  SEO.  SSL er nu en rankingfaktor i SEO
  •  Hastighed.  Den bruger den nyere HTTP-protokol, hvilket betyder, at den har en hurtigere sidebelastning.
  •  Sikkerhed.  Det hjælper med at beskytte ejerens og brugerens oplysninger.

SSL Myth Busting

  • Dyrt HTTPS. Lad os kryptere, og CloudFlare tilbyder det gratis sammen med andre kilder
  • HTTPS er langsom. Websites kører hurtigere, mens de er på SSL
  • HTTPS er til e-handel. Der er et generelt skift for at tjene hele nettet
  • Dedikeret IP. Der er ikke behov herfor på trods af fordelene ved dedikerede IP'er
  • Gratis SSL mindre sikker end betalt. De tilbyder samme sikkerhedsniveau, men varierer fra antallet af funktioner.

Efter installation af SSL-certifikatet skal du kontrollere om der er brudte links, manglende indholdsproblemer, 301 omdirigeringer, tilstedeværelsen af Robots.txt, og om Google Search Console er operationel. Ved at gøre det sikrer det sig, at alle sider har maksimal funktionsevne Source .

November 29, 2017