Back to Question Center
0

Semalt: Hvordan og hvorfor Bloker Spam Spam i Google Analytics og WordPress

1 answers:

Det er meget irriterende for WordPress og Google-brugere at få spam-trafik og falske visninger på deres websider. Det tager meget tid at oprette og aktivere filtre, og de fleste ved ikke engang, hvordan man spærrer uønskede trafikkilder på internettet. Mange af dem er vane med at håndtere henvisningspost, da det er en af ​​de ting, der har plaget vores websteder i flere måneder - chaiselongue crystal il benessere al miglior prezzo.

I de sidste par uger er der imidlertid introduceret et par nye teknikker og strategier for at slippe af med spam på internettet. Ivan Konovalov, en førende specialist fra Semalt , har diskuteret dem i denne artikel. Før vi begynder, lad os snakke lidt om sprogspam.

Introduktion til Spam Spam

Henvisningspost betyder at ødelægge dit omdømme og dit websites placering i søgemaskinens resultater. Sprog spam er på den anden side en teknik, der anvendes af spammere til at fremme deres egne hjemmesider og sociale medier profiler. Nogle af eksemplerne på sproget spam er Reddit, lifehack, bundkort og thenextweb. Spammerne får deres websteder registreret på disse platforme og sender falske visninger til dine websteder i et stort antal. De sigter mod at ødelægge dit websites placering og få deres gode rækker på internettet.

Block Sprog Spam

En af hovedårsagerne til at blokere sprogspost er, at dette kan ødelægge dit websites placering i søgemaskinens resultater..Selv når du har lavet hvid hat SEO og bruger meget tid på at skrive dine artikler, kan sproget spam narre dig og ødelægge alt på ingen tid. Det kan ikke være muligt for nogen at filtrere dem i Google Analytics, og derfor bør du slippe af med dem eller blokere dem manuelt.

Blokerer sproget spam i Google Analytics

Der er et par muligheder for at huske, om du vil blokere sprogsp spam i Google Analytics og WordPress. Den nemmeste og mest bekvemme måde er at installere et WordPress-plugin. Alternativt kan du prøve følgende:

# 1. Opret filtre for at blokere sproget spam

Den første mulighed er at oprette filtre til blokering af sprogspam i Google Analytics. Du kan oprette mange filtre baseret på dine krav og kan ekskludere og ændre dataene. Du kan blokere de mistænkelige IP-adresser for at sikre dit websteds sikkerhed på internettet. En anden måde er at oprette mapper, underkataloger og hviteliste trafikkilder og blokere alle de ukendte kilder.

2. Brug avancerede segmenter

Du kan nemt blokere sproget spam ved hjælp af avancerede segmenter. Det er en anden fantastisk måde at slippe af med spam i Google Analytics, men denne indstilling virker kun, når du har nogle historiske data til at tage sig af. Det er en sikrere mulighed end at oprette filtre og hjælper med at ændre dataene i din Google Analytics. Du skal blot deaktivere alt og alle de informationskilder, du ikke har tillid til. Men hvis du har brugt separate filtre til forskellige IP-adresser, skal du oprette segmenter for dem alle i Admin-sektionen i din Google Analytics.

# 3. Brug tredjepartslister

Det er muligt at blokere sproget for spam med tredjepartslister. Det kan være tidskrævende, men resultaterne er altid gode. Du skal regelmæssigt opdatere dine filtre og segmenter for at sikre, at du får de mest nøjagtige data på internettet.

November 29, 2017