Back to Question Center
0

Semalt introducerer Facebook-virus, som du skal være bange for

1 answers:

Hvis du ved et uheld har modtaget en besked fra MySpace eller Facebook om, at din konto udsættes for virusene, kan det være Facebook, der kom via e-mails, der blev sendt til dig via en ven. Sådanne falske venner inviterer folk til sociale medier og beder dem om at se deres specifikke videoer eller billeder. Jason Adler, den Semalt Customer Success Manager, advarer om, at din computer sandsynligvis vil blive smittet af Facebook, når du klikker på deres webadresse.

Hvad er Facebook virus?

En Facebook-virus trænger ind i din computer enhed via Flash-afspilleren, når du har vist de mistænkelige videoer. Senere angriber virusen forskellige filer i dit computersystem og omdanner til en farlig orm, efterfulgt af ankomsten af ​​botnets.

Denne netværksorm angriber Mac OS X, Linux og Microsoft Windows-platforme i et betydeligt antal - nada blue book value of my car. Dets primære mål er Skype-, Yahoo Messanger-, MySpace- og Facebook-brugere, men viruset angriber nogle gange hjemmesider og e-mail-id'er, der tilhører Yahoo Mail, AOL Mail og Gmail.

Hvis du modtager en mistænkelig email, hvor du bliver bedt om at se en bestemt video, og du ikke ved noget om afsenderen, bliver du bedt om at slette denne e-mail med det samme og ikke klikke på deres links til enhver pris. Teknolog eksperter hævder, at Facebook virus har inficeret hundredvis til tusindvis af computer enheder hidtil. Den vises i form af falske pop-up vinduer og bruger indbyggede programmer til at angribe dine enheder..

Ifølge McAfee Security beder Facebook vira om downloadbare produkter til dit computersystem og forsøger at lokke dig på nogle måder. Navnet på dets tjeneste er Security Accounts Manager, der bliver lastet på din enhed og stjæler de følsomme oplysninger, kapring dine adgangskoder og dit brugernavn.

Undgå dette rod

Det er vigtigt at forhindre dette rod, og det er kun muligt, når du holder dig væk fra de mistænkelige e-mails og deres vedhæftede filer. Du bør aldrig klikke på de videoer, der sendes til din postkasse af nogle Facebook-venner. Facebook angreb kommer hovedsagelig i form af e-mails med titlen "du skal holde dig væk fra mig", hvad fanden er det her "osv. Det er vigtigt at lukke vinduet eller slette disse mistænkelige e-mails, da de ikke har noget at gøre med virkeligheden. Hvis du modtager en sådan e-mail, er det en tydelig indikation på, at en zombie har angrebet din computer eller social media profil.

Følg Facebook politikker

Facebook stillinger snesevis af tips og instruktioner om hvordan man kan slippe af med Facebook-vira. På trods af at du installerer antivirusprogrammer, skal du ændre dine sociale medier. Det er vigtigt at skjule dit Facebook ID og ikke få det søgt af søgemaskinerne .

Ifølge et skøn har denne virus inficeret over 110 millioner Facebook-konti hidtil, og socialmedia-webstedet vandt en $ 870 retssag mod folket skylden for at angribe brugerens konti og skabe et rod på internettet. Denne virus har hacket mange brugerkonti ved at trænge ind i deres e-mails og sociale medier profiler. Det kan endda kommandere dine søgeresultater og lede dig til de forurenede steder.

November 29, 2017