Back to Question Center
0

Semalt på de bedste metoder i SEO Anchor Text

1 answers:

Ankertekst er en populær del af off-page SEO. Det refererer til de skjulte hyperlinks og backlinks, der forekommer i en sætning eller sætning af webindholdet. Det fører normalt op til en anden online kilde, når en bruger klikker på den - free payroll program online. Andre navne, der anvendes til ankertekst, indeholder linketitel eller linketiket. Et hyperlink er et link, der er tydeligt synligt, da ordene normalt er blåfarve og understregede.

De hyperlinkede ord opstilles også bekvemt og præcist som søgeord, der bedst opsummerer og beskriver oplysningerne på henvisningslinket. Deres hovedrolle er at forbinde og relatere til online kilder til information med ekstra information relateret til hovedemnet i den oprindelige artikel. Det er derfor sikkert at konkludere, at ankertekster hjælper med at tilføje supplerende oplysninger, der er relevante for emnet for diskussion.

Søgemaskiner er blevet programmeret til at hente ankertekst for at bestemme relevansen af ​​enhver webblog eller -artikel, når du justerer webplaceringer. Det betyder, at oplysningerne i backlinket for ankertekst skal være relevante og nyttige for oplysningerne i hovedartikelen. SEO eksperter sætter pris på den stigende brug af ankertekst til bestemmelse af relevansresultatet for en artikel eller blog..Andrew Dyhan, den Semalt Customer Success Manager, siger at der er flere typer ankertekster og webindhold skabere skal være opmærksomme på dem.

  • Zero / Generic Anchor Text - Disse er sætninger, der ikke nødvendigvis er relateret til linket. De er tilfældige ord og er beregnet til at provokere bestemte handlinger fra brugerens side for at få flere oplysninger uden at tilføje nogen SEO-værdi til indholdet. Disse er ord som, læs dette, læs mere her, klik her.
  • Præcis Match Anchor Text - Her anker teksten formen af ​​de nøjagtige søgeord, indholdssiden målretter mod. SEO eksperter kender deres værdi til at forstærke SEO lokaliseringsfaktoren. Præcis match-ankertekst er blevet den mest anvendte type linketiket for at opnå SEO-placeringer. Ikke desto mindre skal det bruges sparsomt for at undgå spam og skal også matche dine højfrekvensord for at opretholde den naturlige strøm af brugere.
  • URL - Også kendt som en nøgen URL, mangler det forankret tekst, og kun et henvisningslink er inkluderet i stedet. Desværre kan sådanne links tilføje en lille SEO-værdi til dit websted og dermed behovet for at konvertere dem til andre typer link titler.
  • Branded Anchor Text - Ankeret her er et varemærke og også det primære søgeord.
  • Hybridankertekst - Denne type kombinerer SEO-værdien af ​​både mærkevarer og ikke-brandede søgeord.
  • Partial Match Anchor Text - Det indebærer brugen af ​​søgeord fra specifikke sider eller sætningslængde versioner af de samme søgeord.

De bedste metoder skal overholdes, når der tilføjes en ankertekst. Lad det forekomme naturligt og bruge forskellige typer ankertekster i din blogartikel. Spamming og brug af irrelevante ankre vil helt sikkert lande din hjemmeside i problemer med søgemaskiner.

November 29, 2017