Back to Question Center
0

Semalt på typer af indhold Nyttig til at øge SEO Rankings

1 answers:

Online marketingfolk sætter pris på behovet for at opretholde et tiltalende og tilsyneladende frisk udseende website, når man forsøger at knytte potentielle kunder. Den bedste måde at gøre ved dette er at sikre, at dit websted har nyt og nyt indhold. Denne teknik opretholder ikke kun webtrafik, men skubber også hjemmesiden højere op på SEO-placeringerne - e mail para html formulario.

Almindelig eller ret blindt skrive og uploade artikler til rangordning får dig til ingen steder. Hvis du har brug for et bevis på denne kendsgerning, så tal til SEO-eksperter og webadministratorer. Web indhold til SEO formål skal være struktureret og fejlfri. Faktisk, før man bor i SEO indhold , skal man spørge om de tilgængelige typer indhold. Da SEO-praksis var forholdsvis ny, og søgemaskinerne ikke var så kloge som de er i dag, kunne nogle få enkle afsnit eller en blog, der blev bogført på et salgss website, betydeligt øge dine placeringer. Desværre er disse dage væk, og SEO indhold er vokset til en hel industri. I denne artikel overfører Andrew Dyhan, den Semalt ekspert, en dybdegående information om typer og anvendelser af SEO indhold. De omfatter:

Videoer - De siger indhold er konge. Nå så er videoer en kejser. Webstedets brugere finder det ensformigt læsende blogs og lange stykker af information. For at bryde denne udfordring, Oplysninger om hjemmesider omdannes til detaljerede videoer. I disse videoer bruger marketingfolk deres ekspertise til at beskrive og demonstrere deres varer og tjenester. Denne praksis har endda udviklet sig til hosting af levende videosessioner, hvor sælgeren eller marketingmedarbejderen drøfter spørgsmålet fra en online publikum. Videoer er populære i dag, fordi de fleste forbrugere bruger størstedelen af ​​deres tid online og ligesom at se en film, en salgsvideo er ligeledes interessant og fængslende.

Infographics - Dette har været et meget nyttigt værktøj, selv i traditionelle marketingdage. Billeder og ordbeskrivelser er effektivt udformet og arrangeret på en måde, der strømmer og overfører ideen eller konceptet til håndmarkedet uden behov for yderligere forklaring fra en tredjepart. Infographics stole på et højt niveau af kreativitet for at lykkes; derfor kræver det input af et talentfuldt designteam. Ikke bekymre dig selv, der er masser af infographic skabe værktøjer online for at hjælpe dig. Disse værktøjer er hurtige og præcise også. Det eneste problem med infographic er, at søgemaskinerne endnu skal scanne eller læse billeder og du skal tilføje Alt-tags til billedet, så det kan hentes som indhold af søgemaskiner.

Gæsteblogger - Ja, gæsteblogger er stadig relevante og nyttige. Glem den dårlige gæst blogging praksis, der fik SEO et dårligt ry. Dengang troede folk, at de kunne snyde systemet ved blot at spamme indhold for at øge backlinks. I dag skal gæsteblogge indeholde faktuel, relevant og engagerende indhold, som brugerne finder nyttige. Hver blog skal have autoritet til et velfungerende emne, således at når brugere kan dele det online, genererer det interesse og webtrafik .

November 29, 2017