Back to Question Center
0

Semalt præsenterer enkle måder at tiltrække millioner af kvidrefølgere

1 answers:

Hvis du er seriøs om at få masser af tilhængere på Twitter, er du kommet til det rigtige sted. Her vil Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager for Semalt , fortælle dig nogle fantastiske måder at få flere og flere Twitter-tilhængere på.

Craft a Compelling Bio

Ofte vil folk genkende dig fra din biografi og dit profilbillede - carlos computer consultant network san. Derfor skal du oprette et tiltalende og overbevisende bio for at tiltrække flere og flere mennesker på din Twitter-profil. Din biografi boks skal fortælle verden alle de grundlæggende ting om din personlighed, familie og professionelle liv. Her skal du skrive 160 tegn og imponere dig selv. Brug masser af mellemrum og dækker alt det grundlæggende i dit liv for at opmuntre folk til at følge dig.

Upload et rigtigt billede af dig selv

Det ville ikke være forkert at sige, at for nye konti er det ikke muligt at uploade rigtige billeder. Men hvis din konto er ældre end seks måneder, skal du uploade dit foto og lade verden vide om din personlighed og udseende. Personer på Twitter bliver tiltrukket af profiler, der har engagerende fotos, så du bør aldrig uploade ulige eller kedelige selfies, da det kan ødelægge dit samlede omdømme.

Svar på tweets offentligt

Følg eksperter og lignende berømte sider

Du bør overveje at følge eksperter på Twitter og lide populære sider. Tag andre især berømtheder i dine indlæg for at øge antallet af tilhængere. Ved at følge de rigtige personer kan du være sikker på at blive bemærket online og kan starte en diskussion for at øge antallet af tilhængere på Twitter.

Der er intet at bekymre sig om, hvis nogle mennesker fjerner dig, men du kan få masser af tilhængere ved at dele engagerende indhold og diskutere gode ting på Twitter.

Hjælper Folk Online

Du bør hjælpe folk på Twitter for at øge antallet af tilhængere. Interagere med andre og prøv dit bedste for at løse deres problemer; Hold alting engageret i samtaler og tjen penge på sociale medier ved hjælp af dit websted og dine annoncer. Når du arbejder online, hvis du ser at nogen har brug for din hjælp, skal du være klar til at hjælpe dem.

Konklusion

Sidst men ikke mindst, bør du ofte tweet, så folk bliver tiltrukket af din Twitter-konto. Del kvalitetsindhold og informative ting næsten dagligt, da dette er den eneste måde at få masser af tilhængere på Twitter inden for få dage. Der er ikke behov for at få falske tilhængere, da de ikke ville få dig gode kundeemner eller nogen forretning online.

November 29, 2017