Back to Question Center
0

Semalt præsenterer store typer af Google Analytics-filtre

1 answers:

Google Analytics-filtre er en glimrende måde at ændre og ændre dataene på i alle sidevisninger på dit websted. De kan bruges til at inkludere og ekskludere oplysninger, og at foretage faktiske ændringer i, hvordan dataene vil se ud i dine Google Analytics-rapporter. Desuden hjælper filtre os med at omdanne oplysningerne, så dets råform ændres til den justerede form, og den kommer op til brugernes forventninger. Som følge heraf får du masser af chancer for at dyrke din virksomhed på internettet, og Google Analytics kan anvende filtre fra en sides visning til en anden, så dit websites faldfrekvens reduceres i vid udstrækning. Når dataene er blevet fuldstændigt behandlet, kan du se de endelige resultater i brugergrænseoversigterne for din Google Analytics-konto - кресло-груша.

Ivan Konovalov, den Semalt Customer Success Manager, beskriver nedenstående hovedtyper af Google Analytics-filtre:

Spambot Filter

Den første kategori er spambotfilter. Det er den mest fantastiske og utrolige type, og det er nemt at tjekke ind på siden Indstillinger. Til dette skal du besøge admin-sektionen og kigge efter Botfilter-indstillingen. Klik på denne mulighed og opret filtre for alle mistænkelige IP-adresser. Sørg for at slippe af edderkopperne og bots ved hjælp af denne mulighed og markér feltet Aktiver inden du lukker vinduet. Spambots filtre hjælper dig med at slippe af med robotter og edderkopper og sikre kvaliteten af ​​din websitetstrafik .

Eksklusive interne IP'er

En anden mulighed er at du bør ekskludere de interne IP'er og alle de IP-adresser, der ser mistænkelige ud for dig. Det kan gøres fra din Google Analytics-konto. Gå til kontoen, og åbn visningsindstillingerne valg. Her vil du se Create Filter-indstillingen, som du skal klikke for at oprette nye filtre til dit websted.

Først skal du afgøre, om du søger at oprette nye filtre eller vil anvende de tidligere filtre på dit websted. Når du først har besluttet det, er den næste mulighed at have et tilstrækkeligt antal filtre og anvende dem på så mange sider som muligt. Klik på valgmuligheden, når du har oprettet filtre, og det er nu tid til at anvende dem på dit websted. I mellemtiden er det vigtigt at kende forskellen mellem foruddefinerede filtre og brugerdefinerede filtre. For nemheds skyld vil vi gerne fortælle, at forudindstillede filtre er de specifikke typer skabeloner, du kan bruge til at oprette filtre automatisk. På den anden side giver brugerdefinerede filtre dig mulighed for at tilpasse og ændre indstillingerne for dine filtre, før de aktiveres.

Tving hver webadresse til små bogstaver

Det er et vigtigt skridt og bør ikke ignoreres for enhver pris. Du skal tvinge webadresserne fra store til små bogstaver og justere deres indstillinger i henhold til regler og forskrifter i Google Analytics. Hvis du har masser af sider med forskellige webadresser, skal du konvertere dem til satser så hurtigt som muligt. Lad dem ikke dukke op i søgemaskinens resultater indtil eller medmindre du har nedsat dem.

Endelige tanker

Når du har justeret ovenstående indstillinger og anvendt filtrene i overensstemmelse hermed, vil kvaliteten af ​​din webtrafik begynde at blive bedre. Filtrene skal kun implementeres til webstedet, når det er ramt af mistænkelige eller anonyme IP-adresser. Ellers er der ingen grund til at aktivere disse filtre.

November 29, 2017