Back to Question Center
0

Semalt: Sådan beskytter du din WordPress-side med Wordfence Security

1 answers:

Hidtil anses WordPress for at være det mest kendte og udbredte indholdsstyringssystem. Men vi kan ikke ignorere det faktum, at det ikke er korrekt og sikkert, da mange ondsindede angriberne arbejder på måder at trænge ind på dine websteder og i stor grad skade dine systemer. Hvis du har opbygget en hjemmeside eller allerede driver en virksomhed, er det vigtigt at beskytte dine websider og lære nogle teknikker i denne henseende.

Wordpress 'sikkerhed og berømmelse er til nytte, og der er masser af værktøjer, der er designet til at hjælpe dig med at holde dine websteder sikre fra top til bund. Wordfence Security er et sådant system, der sikrer beskyttelse af dit websted, og her vil Julia Vashneva, en topspecialist fra Semalt , fortælle dig, hvordan man bedst kan udnytte den - lstn noise cancelling headphones.

Introduktion af Wordfence Security plugin

Wordfence Security plugin er installeret af kun et par personer og er et fuldt udstyret WordPress plugin. Den kan placeres i plugin sektionen af ​​WordPress og gør det muligt for brugerne at administrere deres websteder. De kan sikre sikkerheden af ​​deres websteder ved hjælp af dette plugin, da det har en række funktioner og har modtaget et overvældende svar fra de tidligere brugere. Det kommer med en håndfuld muligheder og egenskaber til at komme dine forventninger op.

Grundlæggende funktioner

Med dette plugin kan du scanne WordPress-webstederne for mulige sårbarheder, robotter, vira og malware. Det advarer brugerne via e-mails, hvis nogle trusler kommer op gennem dagen. Det understøtter avancerede loginfunktioner og sikkerhedsforanstaltninger. Sidst men ikke mindst, kan dette plugin blokere alle IP-adresser, der ser mistænkelige ud, og sender falsk trafik til dine websteder..

Konfigurer Wordfence Security plugin

Det er let at oprette Wordfence Security plugin. Til dette skal du huske på et par ting:

1. Det første er at etablere login sikkerhedsforanstaltninger. Du kan starte denne proces ved at klikke og aktivere Wordfence plugin. Her skal du finde afsnittet Basic Options og markere feltet for at aktivere sikkerheden. Når du har aktiveret det, skal du huske på, at adgangskoden ikke kan ændres, så det er ikke nødvendigt at forsøge det flere gange. Hvis du gør dette, vil dit websted sandsynligvis blive blokeret midlertidigt eller permanent.

2. Den anden ting er at udføre scanningen af ​​dit websted regelmæssigt. Oftest ignorerer folk at scanne deres websteder, og det er her, hvor hackerne aktiveres mest. Wordfence Scan giver dig mulighed for at kontrollere dit websted i det hele og hjælper dig med at slippe af med de ondsindede ting og infektiøse mønstre hvis nogen.

3.Dette tredje og sidste trin er at oprette sikkerhedsadvarsler til fremtidige. Til dette skal du gå til afsnittet om sikkerhedsadvarsler i Wordfence Security. Du skal aktivere det og indsætte dit e-mail-id, hvor du vil modtage underretninger om sikkerhedsproblemer.

Konklusion

WordPress-sikkerhed bør aldrig tages for givet. Som professionel hjemmeside ejer er det dit ansvar at slippe af med alle typer malware og bots, hvis du vil forbedre dit websites placering på internettet.

November 29, 2017