Back to Question Center
0

Semalt: Sådan genkendes Black Hat SEO Tactics

1 answers:

Black hat SEO er et sæt praksis, som vi bruger til at forbedre placeringen af ​​et websted i søgemaskine s. Det overtræder vilkårene for Google, Bing og Yahoo. I stedet er hvid hat SEO en sikker proces og hjælper dig med at få mere troværdighed på internettet.

Dette udtryk var opstået i Hollywood-film for at skelne mellem en god person og en dårlig fyr. De dårlige tegn plejede at bære sorte hatte, mens de gode mennesker plejede at bære hvide hatte - servidor proxy gratis venezuela.

Michael Brown, en førende specialist fra Semalt , sørger for, at sort hat SEO for nylig er blevet et stort problem for webmastrene. Det bruges almindeligvis af computer hackere og spammere. Gennem denne proces skaber de problemer for webstedsejere, kapre dine enheder og udføre uetiske handlinger online og offline.

Det er vigtigt at forstå, at implementering af den sorte hat SEO teknikker og strategier kan få dit websted forbudt fra søgemaskinens resultater. Derfor skal du kun få høj kvalitet og kun være opmærksom på hvide hat SEO-strategier.

Introduktion til Black Hat SEO

Black hat SEO er en teknik, der er blevet afvist af søgemaskinerne, og bruges stadig af mange webmastere til at forbedre deres websites placering. Disse fremgangsmåder er ikke i overensstemmelse med vilkårene for Google, Yahoo og Bing og kan ikke garantere ønskede resultater for et levetid. Mange tips og ideer er blevet præsenteret for at forhindre webmastere i at bruge sort hat SEO. Du bør tjekke Googles retningslinjer for webmastere, Bings retningslinjer for webmastere og Yahoo's retningslinjer for webmastere for at få en idé om, hvad der er sort hat SEO og hvordan man kan slippe af med det. Du bør undgå betalte søgninger motorpraksis for at sikre dit websteds sikkerhed online.

Sådan genkender du sort hat SEO taktik?

De mest almindelige SEO-metoder, der kan bruges til at identificere dine SEO-praksis, er dobbeltindhold, artikelsautomatisering, døråbnings sider, skjulte links og ankertekst, udfyldning af nøgleord, negativ SEO, rapportering af dine konkurrenter uden nogen grund til at snyde omdirigere, cloaking, link skema, uklog gæst bogføring og link manipulation. Du bør også ikke rive dine artikler, ikke vælge linknetværk, linkhjul og link gårde, og undgå i stykker uddragssporingspamming. Det er blevet afsløret, at spamming af kommentarer, en automatisk forespørgsel til Google, oprettelse af underdomæner tilfældigt og oprettelse af sider med mistænkelig adfærd er forbudt af søgemaskinerne. Du bør ikke blive involveret i aktiviteter som virus, phishing, malware og trojaner, fordi alle disse er en del af sort hat SEO.

Rapportering af sort hat SEO

Hvis du er involveret i denne aktivitet, får du aldrig de ønskede resultater. Og hvis du ser en anden er involveret i sort hat SEO, kan du måske rapportere det. Hvis du ikke rapporterer, kan dit website blive angrebet gennem ondsindede hackere, negative SEO-kampagner og spam-links. Derfor er det vigtigt at rapportere til Google for at sikre dit websteds troværdighed på internettet.

Skal du undgå sort hat SEO?

Det er rigtigt, at sort hat SEO får dit websted til en god placering i søgemaskinens resultater, men det er en ulovlig praksis og kan få dit websted forbudt i livet. Der vil være en kortsigtet succes, når din trafik er steget, men Google pålægger mange straffe på sådanne websteder, og det kan ikke være muligt for dig at møde sine ødelæggende virkninger. Det betyder sort hat SEO teknikker er ikke rigtige for dig, hvis du er seriøs om at drive en virksomhed for livet.

November 29, 2017