Back to Question Center
0

Semalt: Sådan slettes henvisning spam fra GA

1 answers:

Dataspam har altid eksisteret i webanalysekonti og rapporter. Desuden har data spam i de seneste år vist sig at være et reelt problem. Dataspam, i denne sammenhæng, angiver svindlere og spammere, der forurener Google Analytics-rapporter med junk links og indhold. Hovedformålet med henvisnings spam er at drive trafik til egne hjemmesider for annoncevisninger eller skubbe malware ind på offerets websted. Ligesom email spam er henvisninger tidsmæssige og irriterende - serum idealia vichy allegro papagayo. I modsætning til e-mail-spam er disse gener imidlertid ikke synlige. Det indebærer, at henvisnings spam er integreret i GA rapporter. De forvrængende dataeffekter går ubemærket som følge af henvisningspost.

Frank Abagnale, kundesucceschef for Semalt , uddyber her et praktisk spørgsmål i denne henseende.

Forstyrrelser af data spam

En af de mest mærkbare effekter er oppustet antal trafik - sidevisninger, sessioner og, besøgende. Effekten er imidlertid meget mere signifikant end blot trafiknumre. For eksempel forårsager spambesøg høje trafikproblemer, ikke-konvertering og lidt engagement. De skæver "succesmålinger" nedad. Nævneren indeholder uønsket hver gang en præstationsprocent eller -forhold overvejes.

Når "henvisningstrafik" overvejes, er problemet væsentligt, fordi hovedvirkningen opleves gennem ledninger (besøgendes trafik), der modtages fra tilknyttede filialer, partnerskaber og positioneringsforbindelser inden for sociale medier. Det indebærer, at henvisninger kan være værdifuld trafik. Dog registreres spam-konti for over 50 procent af effekten, når som helst der opblæses indflydelse på henvisningsbesøgende..Dette gør evalueringen af ​​henvisningspræstationer af en internet marketingmedarbejder.

Vigtige filtre til fjernelse af henvisningspost

To typer af filtre kan bruges til at fjerne henvisningspost. For det første er Hostname-filteret, der tillader eget domænenavn at drive data til GA. For det andet, et referralkildefilter, der fjerner spamreferencer. Disse to View-filtre kan anvendes til GA-data til fuldstændig fjernelse af henvisningspost. Admin rettigheder er et must i GA for at opnå denne filtrering.

Hostname-filteret

Det betragtes som et ligetil filter, der fortæller GA at hente data, der stammer fra ejerens hjemmeside. Tredjepartsrapporter er udelukket. Mens du bruger dette filter, bør internet marketingfolk være opmærksomme på "googleusercontent." Det er værtsnavnet, der bruges af Google, når besøgende bruger dette søgemaskinens værktøj kendt som Google Translate på et websteds indhold eller en webside. Således indgår brugen af ​​"googleusercontent" i værtsnavnet filter og tillader dets indhold vises i GA rapporterne.

Referrerekildefiltret

Det fjerner de fleste af de forurenende referencer. Derudover fungerer referrer kildefilter perfekt til en bred vifte af websteder. Det er dog ikke en endelig liste, fordi forskellige organisationer har forskellige spammere, der invaderer deres websteder. Derfor opfordres webstedsejere til at anvende dette filter og evaluere dets indvirkning. En vigtig overvejelse inden du bruger dette filter er at samle alle spammere og adskille dem i rapport sæt (View). På denne måde kan de nøjagtige henvisningskilder overvåges og dermed oprette en falsk positiv.

De historiske data

Filtre har konfigurationer til at fjerne spam. Brugere vil måske fjerne historisk indsamlet spam i Google Analytics. Dette kan ikke opnås permanent ved brug af filtre. I stedet anvendes et unikt segment, mens du ser rapporter for at fjerne historisk henvisningspost.

November 29, 2017