Back to Question Center
0

Semalt: Search Engine Optimization og myter omkring det

1 answers:

De fleste virksomheder vedtager en online platform for at forbedre deres marketingpotentiale. Internettet giver en stor mulighed for virksomhederne til at hente alle klienter fra hele verden. I de fleste tilfælde skal virksomheder, der vedtager en e-handelsplatform, afhænge af digital markedsføring for at øge deres brandsynlighed over for kunderne - kelly blue book value of travel trailers. For eksempel er det muligt at bruge Social Media Marketing (SMM) til at opnå mange sociale mediesignaler for at hente klare købere fra den interessante niche. Content marketing kan også løfte om at sikre en god position vedrørende domæne myndighed i en bestemt niche. De fleste webmasterværktøjer bruger søgemaskineoptimering (SEO).

SEO er en internet marketing teknik, der involverer en række aspekter, som gør en person klikke på linket til din hjemmeside, især fra en søgeresultatside. Der er mange myter, der kan omgive karakteren af ​​driften af ​​SEO. I denne SEO guide præsenterer Ross Barber, den Semalt Customer Success Manager, nogle af de nyeste metoder til SEO samt de mest udbredte myter omkring det.

Typer af SEO og myter omkring dem

Ved udførelse af SEO bruger forskellige brugere forskellige metoder til at gøre deres websites rangere i søgemaskinerne. Nogle af SEO metoder kan omfatte sådanne tricks som betalt trafik, som måske eller ej er legitime. Nogle af SEO teknikker omfatter:

Black hat SEO. Denne tilgang indebærer brugen af ​​beskidte tricks for at gøre søgemaskinealgoritmen til en hjemmeside høj. Nogle af de svarte hat-teknikker kan få dit websted til at modtage en forfærdelig straf fra Google Search-konsollen. Nogle sorte hat teknikker omfatter søgeord stuffing, konkurrent negativ SEO samt betalt besøg og anmeldelser. Sort hat SEO risikerer en hjemmeside fra at få en straf eller endda opleve de-indeksering fra en søgemaskine.

Grå hat SEO. Disse er teknikker, der hverken er sort eller hvid. Denne situation betyder, at gråhatteteknikker kan være legitime, men giver en meget stor chance for at gøre en straf i rangordningerne. Grå hat SEO hjælper mange mennesker til at komme væk med sæsonmæssige eller første brugsforbindelser.

Hvid hat SEO indebærer alle de metoder, som Google og andre søgemaskiner kræver, at websites overholdes. Nogle af disse hvide hat SEO metoder omfatter søgeord forskning, backlinking samt øge domænet myndighed. Google udgiver altid opdateringer på deres algoritme. Webmastere, der udfører hvid hat, SEO kan så tage det fra dette tidspunkt og fremover.

Mange myter omgiver SEO og den måde, hvorpå den forekommer. SEO er en kompliceret procedure, der kan involvere en eller flere metoder. Webmastere prøver de forskellige teknikker til at finde den der virker bedst.

Konklusion

SEO er en standard praksis for alle webmastere, der ønsker at rangere deres hjemmeside. Når et websted indtager en topposition i søgeresultatsiderne, kan du drage fordel af at få en betydelig del af den trafik fra søgemaskinerne. Du kan lære flere metoder til at få gode SEO-praksis samt gøre din hjemmeside høj.

November 29, 2017