Back to Question Center
0

Semalt: Start Fjernelse af henvisningspam fra Google Analytics lige nu

1 answers:

Mange mennesker finder underlige henvisninger, der dukker op i deres Google Analytics-rapporter. Har du det samme problem? Der er ingen tvivl om, at mange besøg på dit websted er falske, fordi de ikke bliver henvist til dit websted af nogen marketingfolk.

Hvis du ikke forstår, hvordan Google Analytics fungerer, kan du blive forvirret over de oplysninger og rapporter, du modtager hver dag. Google Analytics organiserer din trafik og opdeler den i forskellige kategorier, baseret på IP-adresserne og ressourcerne - vps with high bandwidth. Nogle spamfirmaer dekonstruerer dine Google Analytics-filer og viser falske resultater. De driver ikke-ægte trafik til dit websted gennem flere kilder.

Jack Miller, Senior Customer Success Manager for Semalt , forklarer her, hvordan man kan være sikker fra henvisningspost i Google Analytics.

Fjernelse af henvisningspam fra Google Analytics

De dumme spamfirmaer får UA-koden fra JavaScript til din Google Analytics-konto. Derefter indsætter de denne kode i serveren og foregiver at sende dig rigtige besøg. Dine rapporter, som følge heraf, begynder at vise faktiske besøg, som ikke er egentlige.

Det er ondt, da de aldrig har henvist dit websted til nogen, og de besøg, du modtager, er ikke legitime. Med andre ord kan vi sige, at du aldrig vil få nogen kundeemner og ikke kan sælge dine produkter og tjenester på grund af disse falske besøg. Ærlig talt skal du fjerne henvisningsspammen fra dine Google Analytics-rapporter inden søgemaskine s forbud og straffe dit websted.

Google har introduceret et par tips, strategier og taktik for at holde hjemmesiderne gemme. Du kan bare blokere henvisningsspam og de mistænkelige IP-adresser ved at oprette filtre. Da du ikke har modtaget ægte besøg, vil spammere sandsynligvis hackere dit websted og ødelægge dine Google Analytics-rapporter. Ifølge et skøn straffes over 12 procent websteder hvert år på grund af dette problem.

Oprettelse af segmenter i Google Analytics, der kan blokere henvisningspam

Du kan oprette segmenter i Google Analytics-kontoen ved at åbne visningsafsnittet, der består af rapporter, du måske vil bruge. Her skal du gå til fanen Rapport og åbne de rapporter, du vil redigere eller ændre. Det er stedet, hvor du skal oprette segmenter ved at klikke på knappen Opret segment. Du bør ikke glemme at navngive alle segmenterne for at undgå forvirring i fremtiden. Når segmenterne er oprettet, er næste trin at gemme ændringerne. Du bør ikke lukke vinduet før du gemmer alle disse ændringer.

Afsluttende tanker

Det er muligt for os at nyde mange besøg hver dag. Men hvis du har ansat et SEO eller et spamfirma, er der chancer for, at de narrer dig på den ene eller den anden måde. De kan indsætte falske plugins og scripts til din server samt WordPress. Brug af deres service er risikabelt, fordi din virksomhed kan blive straffet på internettet.

Hvis du ønsker at opnå succes online, bør du aldrig gider bruge deres tjenester. Husk altid, at de ikke giver dig rigtige besøg, men henvise spam. De faktiske besøg vil købe nogle af dine produkter, og de scripts, de indsætter i din Google Analytics-konto, kan få dit website forbudt i livet.

November 29, 2017