Back to Question Center
0

Semalt taler om anti-spam-foranstaltninger på Google Analytics

1 answers:

Når du beskæftiger dig med Google Analytics, er en ting, du virkelig vil gøre, koncentreret fuldt ud på dine data. Desværre er der altid det irriterende mærkelige og frustrerende møde med spam-beskeder. Spam på Google Analytics er blevet et virkelig stridsspørgsmål, hvorfor denne artikel uddyber det samme.

I de seneste 2 år viser Google Trends en markant stigning i antallet af søgninger på Google Analytics Spam og hvordan man overvinder det. Spam henviser i det væsentlige til falsk henvisningstrafik genereret af edderkopper og bots på henvisningsrapporter, som alternativt skæv Google Analytics-datarapporter. Så formidler Artem Abgarian, den Semalt ekspert, vigtig information om, hvordan man fjerner denne henvisning spam - tips gratis taruhan bola 338.

For det første skal du definere alle kilder til Google Analytics-sporingskoden, som hovedsagelig er adgang til fra dit primære og alternative website domæne. Vi definerer almindeligt domæner ved brug af Regular Expressions, som du ikke behøver at være en tech nerd at anvende. De involverer simpelthen at skrive hvert domæne med et backslash (\) før ethvert stop, mens der adskilles hvert domæne med et rør (|). Sørg desuden for, at der ikke er plads i eller mellem domænerne. Når du har defineret trafikkilden til dit domæne, kan du bruge et filter til at rense alle spændingsdata, der stammer fra falske websteder. Filterindstillingen kan aktiveres ved at navigere til "Admin", klikke på "Filtre", "Tilføj filter", og vælg derefter filtertype som "Brugerdefineret" og bekræft handlingen i indstillingen Inkluder. Klik endelig på "Gem" '-knappen for at sikre, at dine ændringer bliver anvendt og gemt..

Nogle spamdata kan passere gennem dine filtre med hjælp fra crawlere inden for de angivne eller definerede domænenavne. I dette tilfælde skal du bruge brugerdefinerede filtre til at udelukke alle nu kendte kilder til spam-data. Mere proaktivt kan du også scanne og evaluere dine data ved hjælp af Acquisition rapporter, der afslører alle datakilder. Denne tilgang giver dig ikke kun mulighed for at rense dine rapporter, men også komme i kontakt og forstå rapporterne. Dette trin aktiveres ved at klikke under 'Acquisition' og navigere ind i rapporten 'Kilde / Mellem'. Når du først undersøger alle datakilder og finder spam, skal du fortsætte med at oprette brugerdefinerede filtre med kommandoer for at udelukke spamkilderne fra dine data som diskuteret tidligere. Bemærk også, at det regulære udtryk for hvert brugerdefineret filter må ikke overstige maksimalt 255 tegn, hvilket betyder at du skal bruge flere filtre til at begrænse flere spamkilder.

For det tredje være klogt at udrydde falsk kodet sprog på dine rapporter. Normalt har et kodet sprog omkring 5 tegn. Falsk kodet sprog har flere herunder karakterer som fuldstop. I dette tilfælde er regulære udtryk som. {13,} | \. bruges til at oprette brugerdefinerede filtre, der udelukker kodet sprog med 13 eller flere tegn inklusive fuldstop.

Sidst men ikke mindst skal du fjerne Google Analytics-spam ved at aktivere BOT-filtrering, der begrænser rapporter om kendt bot- eller edderkopetrafik. Konfigurer dette ved at navigere i 'Admin', vælg 'Vis indstillinger' og klik for at kontrollere indstillingen 'Botfiltrering'. Disse foranstaltninger vil spare dig for frustrationen, før Google præsenterer en permanent løsning.

November 29, 2017