Back to Question Center
0

Semalt: Ti tricks til at forbedre online tilstedeværelse

1 answers:

En af måderne til at sikre forretningssucces er at have en online tilstedeværelse, da mere end 85% af søgningerne efter produkter og tjenester sker online. Ivan Konovalov, den Semalt Customer Success Manager, præsenterer dig følgende tjekliste for en succesfuld online tilstedeværelse.

1 - joyetech evic 2 0 firmware updates. Personas

Først forstår målpersonen for din kampagne. Det betyder, at du skal sætte menneskelige attributter til en digital marketing beskrivelse eller et mål. Det ville hjælpe med at gruppere de forskellige persona ved hjælp af lignende karakteristika som motivatorer, smertepunkter, ønsker, personligheder, mål eller vaner. De skaber færre markedsmål, hvilket gør digital markedsføring ret lettere, billigere og mere effektiv.

2. Kunde Journey Kortlægning.

Kunderejser kortlægning bruges af marketingfolk til at hjælpe dem med at forstå virksomheden fra en forbrugers perspektiv og de interaktioner, de foretager med virksomheden. Med en sådan tilgang er det let at identificere, hvad kundens behov er under hver interaktion, hvordan man forbedrer dem, og hvis der er behov for at forbedre serviceleverancen.

3. Strategisk indhold

Det er absolut nødvendigt, at alt indhold på internettet er meget engagerende og leveret rettidigt for at tiltrække kunder. Markedsførere bør ikke annoncere brugere om køb af produkter, som de måske ikke kender. For det første give dem nogle oplysninger om dine produkter eller tjenester og brug en kalender til at distribuere indhold konsekvent.

4. Opdater indhold

Kunderne vil være spændte, og det er grunden til, at de vil besøge dit websted. Hvis indholdet er det samme hver gang de besøger, vil de blive kede af at besøge, hvilket resulterer i trafiknedgang, hvilket ikke er en god ting. Indholdsopdateringer skal afhænge af målgruppens behov og præferencer. Ikke desto mindre skal du sørge for at opgradere website design for hver seks til tolv måneder for at sikre, at den holder op med de aktuelle tendenser.

5. Brugeroplevelse

Brugeroplevelsen fokuserer primært på, hvordan folk interagerer med det digitale produkt. En virksomhedsejer kan have et websted, der ser meget godt ud, men ved ikke, hvordan man driver det. lønsomhed Først og fremmest skaber en stor brugeroplevelse krav om forståelse for publikum. Analytics kan give information om de mest besøgte sider og hvordan brugere navigerer gennem webstedet.

6. SEO

Det er meget vigtigt, at virksomheden er rangeret godt af søgemaskinen s, da mere end 80% af de moderne kunder bruger søgemaskiner til at finde deres produkter. SEO (Search Engine Optimization) hjælper direkte kunder til forretningen blandt andre i branchen. Man kan bruge PPC-teknikken (pay-per-click), men organiske søgeresultater fra SEO er 8,5 gange mere effektive.

7. Sociale medier

Integration af sociale medier med digital markedsføring kan have betydelige fordele som mærkeigenkendelse, loyalitet, konverteringsfrekvenser og forbedring af kundeindsigt. Opret dog ikke bare en gammel konto. Sørg for, at stillingerne er korte for at gøre dem mere delelige, og få søgeord til at øge deres synlighed. Brug højkvalitets fotos til at vise varemærket og regelmæssigt teste nye for at se, hvilke kunder kunderne reagerer mest på. Indhold på infographics og videoer er også informativt og let at forstå. Plus det gør godt indhold til deling.

8. Kommuniker med målgruppen

Mange mennesker vender sig til sociale platforme for kundeservice. De fleste af disse behov og spørgsmål bliver ignoreret. Lav et punkt på at svare på forbrugernes bemærkninger og feedback og lad dem vide, at du lytter. Derfor vil andre gerne dele deres erfaringer med den tilbudte vare eller tjenesteydelse. Altid tak til alle, der deler et indlæg på hjemmesiden eller dem, der kommenterer et indlæg for at fortsætte samtalen.

9. Social reklame

En vellykket socialmediekampagne skal have et mål, bruge sociale medier til at beta-test de betalte sociale annoncer, sørg for at rotere annoncerne hver tredje til fem dage og sørg for, at den er mobiloptimeret.

10. Mobil venlig

Over 65% af al den digitale medieforbrug sker på mobile enheder. Det er derfor vigtigt at indfange dette marked for at tilføre værdi til webstedet. Sørg for, at dit websted har et responsivt design, som er optimalt til enhver skærmopløsning.

November 29, 2017