Back to Question Center
0

Semalt: Tip om, hvordan du bruger avancerede segmenter på din Google Analytics

1 answers:

Marketingkonsulenter, online marketingfolk og webindholdsudviklere arbejder på at opnå rene data i slutningen af ​​deres kampagne. Misvisning af dine søgemaskineoptimeringsdata kan føre til et drastisk fald i dine Google-placeringer helt og holdent. Udviv dine konkurrenter, der tilbyder den samme produktlinje i markedssektoren ved at bruge avancerede segmenter til at blokere henvisninger til spam og bottrafik, der drives på din hjemmeside af spammere og ondsindede spammere med det formål at snyde trusler på din hjemmeside.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager for Semalt , deler sin erfaring og afslører nogle nyttige spørgsmål i denne henseende.

I de sidste par uger har mere end 20% af B2B og andre små virksomheder, der opererer i onlineplatforme, haft problemer med henvisning til virkningen af ​​henvisningsspam og intern trafik på deres hjemmeside - x ice north xin2 grnx xl. Filtrering af data ved hjælp af de rigtige beregninger er meget vigtigt for at undgå at filtrere ud links og ekstern trafik på dit websted.

Hvordan filtrerer avancerede segmenter uønskede data?

Udviklet af de nyeste heuristiske teknologier hjælper avancerede segmenter markedsførere til at filtrere uønskede trafikdata ud ved hjælp af de tilgængelige fremskridt. Som webstedsejer kan du bruge avancerede segmenter til at udelukke referreringsspam og en række IP-adresser, der skævrer dine Google Analytics-rapporter. Vær et skridt foran dine konkurrenter og rank højt i Google Algorithms ved at tilbyde nyt og originalt indhold til dit publikum i realtid..

Avancerede segmenter giver dig en ekstra mulighed for at forstå dine data i forhold til hovedgrænsefladen. En klient, der anvender avancerede segmenter, vil kunne spore, hvor der var reel trafik i forhold til rapporteringsgrænsefladen, der kun indeholder oplysninger om målinger.

Typer af avancerede segmenter tilbydes af Google

Google tilbyder online marketingfolk og marketingkonsulenter 13 segmenter for at få en evaluering og vælge ens ret til dem. Disse besøg omfatter betalt søgetrafik, ikke-betalt søgetrafik, direkte trafik, mobiltrafik, tablettrafik, henvisningstrafik og så videre. Disse standard avancerede segmenter giver marketingfolk mulighed for at læse og forstå de vigtigste kilder til deres trafik.

Som marketingmedarbejder kan du også oprette et nyt segment, der opfylder dine jobspecifikationer. Klik på 'Avancerede segmenter' øverst på skærmen, og vælg knappen 'Ny brugerdefineret segment'. Gem og anvend det nyoprettede segment til dine Google Analytics-profiler for fuld gennemførelse.

Påvirkninger af datakomparation på dine Google Analytics-data

Avancerede segmenter giver markedsførere og websejere en mulighed for at sammenligne data og komme med effektive teknikker til, hvordan man kan ramme deres målmarkeder. Ifølge eksperter inden for Search Engine Optimization kan kunder sammenligne op til fire segmenter på én gang. Avancerede segmenter har spillet en afgørende rolle i sammenligningen af ​​virkningerne af organisk søgning og betalt søgning på SEO kampagner.

Henvisninger til spam og intern trafik har haft en negativ indvirkning på onlineforretningernes aktiviteter. Tag ansvaret for dit websted ved at bruge avancerede segmenter for at udelukke uønskede data og spam, der påvirker din Google Analytics-rapport. Kør den rigtige form for trafik til dit websted og oplev stor succes i din kampagne ved at udføre de ovenfor anførte fakta om din kampagne.

November 29, 2017