Back to Question Center
0

Semalt - Typer af søgeord, du skal lykkes under SEO-kampagnen

1 answers:

Andrew Dyhan, kundesucceschef for Semalt Digital Services, uddyber i denne artikel de 3 typer søgeord, som du skal indarbejde i din SEO kampagne .

Generiske søgeord

På samme måde, som titlen foreslår, er disse undtagelsesvis generiske, uspecifikke vilkår, som webbrugerne søger. Ord som "Digitale kameraer" vil blive betragtet som et generisk udtryk - scambiatore calore stufa legna ghisa. Når vi opbygger et naturligt søgningssystem, undgår vi almindeligt sådanne vilkår, da de er usædvanligt fokuserede og ikke tilstrækkeligt bestemte til indholdet på en hjemmeside. Under alle omstændigheder kan du på en tilfældig måde måle kunderne fra det pågældende søgeord på den off chance at du kan rangere for en generisk sætning. Konverteringer for det pågældende udtryk kan være lidt lave, da en klient besøger dit websted for et usædvanligt uspecifikt generelt emne og ikke noget særligt.

I hvert fald kører du en AdWords-marketingintervention..Det er anstændigt at indarbejde nogle af disse generiske søgeord for at sikre, at hver åben chance er adresseret. På grund af den fokuserede ide om et generisk søgeord vil gebyrer pr. Klik blive mere. På chancen for, at annoncen stemmer godt og får anstændige kampagner fra Google, kan god trafik følge. Ligesom med organisk søgning, når en klient kommer på webstedet fra søgemaskinen, vil konverteringer uden tvivl være lav for dette søgeord.

Generiske udtryk er et intenst valg at søge efter. Jeg foretrækker at opretholde en strategisk afstand fra dem, medmindre jeg har det rigtige websted med det rette indhold og det rette promotionsbudget bagved det.

Bredt søgeord

Bredt søgeord er centrum for webstedsoptimering. Fremme for bred søgeord vil give stor trafik med begrænset konkurrence. En bred søgningssøger har særligt indhold, som de er efter, og fremskridt for denne form for vilkår vil give et normalt mål for konverteringer.

Disse søgeord er passende blandt ting og foreslås på grund af direkte klik gennem sats og rivalitet / omkostninger. Et websted, der afhænger af den dominerende del af indholdet omkring denne form for vilkår, bør udføre ønskeligt.

Long Tail Keywords

Lange hale nøgleord er den sidste ting at kigge på. For eksempel "Hvordan ville jeg indstille åbningen på mit digitale T3I avancerede kamera" ville blive betragtet som et langt hale søgeord. De vil ikke være de største trafikdrivere til din hjemmeside, men hvis du rangerer for et langt haleord, får du aktivitet på grund af dets særlige karakter og lave konkurrence.

November 29, 2017