Back to Question Center
0

Semalt vejledning til profilfiltre i Google Analytics

1 answers:

Analyse af webanalyser ved hjælp af segmenter er den bedste måde at forstå det på. Google Analytics tilbyder tilpassede variabler, profilfiltre og avancerede segmenter blandt de mest effektive måder at segmentere data på. I den følgende artikel vil Oliver King, den Semalt Customer Success Manager, diskutere profilfiltre.

Profilfiltre

Det er en langsigtet segmenteringsstrategi, og man kan ikke ændre eller slette den. Eksperter anbefaler brugere at have en rå dataprofil, som de kan bruge til backup, hvis tingene går galt med processen. Google Analytics-ændringshistorikken hjælper med at følge ændringerne i profilfiltre - best cheap smart tv india. Profilfiltre gælder nu for realtidsrapporter, hvilket er nødvendigt for at teste nye filtre. Se resultaterne af den nye profil og korrigér eventuelle fejl i realtid.

Ti nyttige Google Analytics Profilfiltre

1. Inkluder IP-adresse

Det er blandt de bedste måder at teste målpræstation på. Hvis man arbejder for et stort firma, er der en chance for, at der kan være andre mennesker på samme adresse. Under fanen Google Analytics-filtre skal du oprette en ny, give den et navn og markere feltet med det foruddefinerede filter. Vælg at udelukke trafik udelukkende fra følgende IP-adresser, der svarer til kriterierne for din nuværende IP.

2. Ekskluder IP-adresse

Det er også vigtigt at oprette profiler, der udelukker intern trafik genereret af virksomheden og kendte tredjeparter. Årsagen til dette er, at disse besøgende har unormale sidevisninger og adfærd, der adskiller sig fra den "typiske" besøgende, hvor webstedsejere optimerer deres websted. Under Filteroplysningerne skal du vælge et brugerdefineret filter og markere afkrydsningsfeltet Undgå. Filterfeltet skal læse IP-adresse, og fortsæt derefter med at indsætte filtermønsteret. Ingen følelsesfølsomhed for dette filter. Du kan filtrere ud en række adresser ved hjælp af værktøjet til IP-adresseområde.

3. Inkluder / ekskluder specifik kampagne

Hvis du kører en stor CPC-kampagne og ikke ønsker et af de agenturer, du arbejder med for at få adgang til disse oplysninger, kan filteret hjælpe med at udelukke CPC-dataene fra deres profil..Under de samme filteroplysninger skal du give et nyt navn som "ekskluder CPC-besøgende" og tildele det en brugerdefineret filteretiket. Marker afkrydsningsfeltet og vælg "Kampagne Medium" i filterfeltet. Filtermønsteret er CPC, og det er ikke store bogstaver.

4. Bogstaver på kampagnegenskaber

Jo større et firma er, jo højere er antallet af kampagne tagging processer. Først og fremmest er det vigtigt at overholde de strenge retningslinjer for, hvordan man bør nævne deres kampagne. For at overvinde dette problem skal du tilføje fem småfiltre i UTM-kampagneparametrene. Disse omfatter kampagnemediet, kilde, indhold, term og navn. Vælg et nyt navn, f.eks. "Slette på kampagnetegn." Under det brugerdefinerede filterfelt skal du vælge "små bogstaver" og indtaste "Kampagnemedium" som filterfelt. Det hjælper med at rydde op data til nemmere analyse i Google Analytics, da det standardiserer alle mellemstore registreringer.

5. Bogstaver på forespørgsel URI

Webadresser kan tage både små og store bogstaver, hvilket resulterer i, at webserveren ikke udfører omdirigering. To lignende sider med forskellig karakterisering kan optage som to separate visninger, selvom de fører tilbage til det samme indhold som / om-Us / og / om-us /. For at rette op på dette problem skal du oprette et nyt filter og give et navn "Smallcase on Request URI". Det er et brugerdefineret filter med boksen med små bogstaver. Filterfeltet skal læses "Request URI."

6. Vedhæft Hostname til Request URI

Hvis Google kører på en multidomain-implementering, og alle data for de to domæner samler sig i en profil, er det måske ikke så nemt at skelne mellem de to navne. Tilføjelse af en sekundær dimension eller et værtsnavn skal hjælpe med at løse problemet. Giv filtret et navn som "Vedhæft Hostname til Request URI" og gør det tilpasset. Marker afkrydsningsfeltet "Avanceret". Feltet A til Uddrag A skal være værtsnavnet, mens felt B til uddrag B skal være "Request URI." "Output To" - Constructor skal også være "Request URI." Alle felter er påkrævet bortset fra felt B og bør ikke være sagerfølsomme.

7. Inkluder specifikke regioner

Der er tidspunkter, hvor man kører en internationalt tiltalende hjemmeside og måske skal filtrere ud bestemte regioner. Brug følgende filter: Opret det nye brugerdefinerede filter og kald det, skriv "Inkluder Ne | Be | Ger" og vælg at medtage..Filterfeltet skal være "Land" og filtermønster "Nederlandene | Belgien | Tyskland" og bør ikke være sagerkänslig.

8. Inkluder kun mobile besøgende

Virksomheder bør bruge dette, hvis de ønsker at se nærmere på ydeevnen for mobilbesøgssegmentet. Et foreslået filternavn er "Inkluder mobil" og skal være et brugerdefineret filter. Marker feltet Inkluder og vælg "Mobil?" i filterfeltet. Vælg "Ja" i filtermønsteret og "nej" på tilfælde af følsomhed.

9. Inkluder kun trafik til specifik underkatalog

Hvis en virksomheds hjemmeside indeholder en blog sektion og har indholdsforfattere, der tilføjer indlæg til den, er der flere grunde til at begrænse deres adgang til biblioteket, ville være praktisk. For at håndtere dette skal du oprette et foruddefineret filter med navnet "Include Blog Traffic". Medtag kun trafikken til underkatalogerne, som begynder med "/ blog / som underkataloget. Det skal ikke være sagerkänsligt.

10. Inkluder kun trafik til specifik underkatalog

Det hjælper med til at forhindre andre i at tage Google Analytics-profilnummeret og placere det på andre domæner. Det filtrerer også ud en scene eller test domæner med et kørende GA profil nummer. Navngiv det nye brugerdefinerede filter "Inkluder eksempeldomæne" og vælg inkluder. Det skal have et "Hostname" filterfelt og "exampledomain \ .com" som filtermønster. Det er ikke sagerfølsomt.

11. Bonus: Ekskluder alle forespørgselsparametre

Det ville også være vigtigt at filtrere ud tekniske forespørgselsparametre, hvis den nuværende hjemmeside har mange af dem. Det reducerer antallet af sider, der vises i GA, hvilket giver det mere mening. Brug "Exclude All Query Parameters" som navnet på det brugerdefinerede filter. Marker afkrydsningsfeltet "Avanceret". Feltet A til Uddrag A skal være Request URI, og forlad Felt B til Uddrag B blank. "Output To" - Constructor skal også være "Request URI." Alle felter er påkrævet bortset fra felt B og bør ikke være sagerfølsomme.

Tildele en filterordre

Implementeringen af ​​Google Analytics-filtre er sådan som brugeren tilføjede dem. Det er muligt at ændre dem i profilindstillingerne i administratorens dashboard

November 29, 2017