Back to Question Center
0

Semalt Watch: Sådan forhindrer du malware og andre svindel

1 answers:

Online svindlere har stjålet godt over 12 milliarder dollars, og de er så fast besluttede, at de altid skal stjæle. De finder ældre mennesker som de mest sårbare mål. Der er nogle metoder, de bruger.

Michael Brown, den førende ekspert fra Semalt , forklarer, hvordan man undgår farlige malwareangreb.

1. Gratis ting

Når du surfer, kan du komme på tværs af annoncer, der fortæller dig, at du får ting gratis. Det kunne være en fri burger, og du er super sulten. Må ikke falde for det. Hvis du klikker på annoncen eller linket, åbner den en side, der overfører malware til din computer eller miner personlige data.

I nogle tilfælde vil siden give dig en blanket til udfyldning. Oplysningerne vil blive brugt af hackere.

Klik ikke på disse annoncer. Kontroller, om disse tilbud er sande ved at søge på Google, gå til det legitime websted eller faktum at kontrollere websteder som Snopes.

2. Svindlere

Nogle ulemper ser efter mennesker, der er i sorg, hovedsagelig enker. De læser de døde sider og finder den nærmeste overlevende relation af afdøde. Svindleren lader til at arbejde i en bank og kalder en nærtstående. Konen henter personlige oplysninger gennem denne forklædning. Med denne information berøver svindleren de berøvede.

Hvis du i en sådan situation undgår at håndtere økonomiske problemer, da du er sårbar, og svindlere er derude, der er målrettet mod dig. Følg op på opkald og e-mails omhyggeligt, når du er færdig med sorg.

3. IRS svindel

Nogle svindlere vil ringe foregive at arbejde for IRS. Dette er et af de bedste svindel. Den, der ringer op, hævder at du skylder IRS nogle penge, som regel tilbage skatter.

De beder dig omgående at overføre pengene til en bestemt konto, eller du vil blive arresteret og opkrævet. For at fjerne dette kan svindlere bruge fortrolige oplysninger som dit socialnummer til at narre dig til at tro at de virkelig arbejder for IRS. En alternativ metode, der ulemper bruger, er at hævde, at IRS vil refundere dig nogle penge, når du giver nogle personlige information til den, der ringer op.

IRS kommunikerer normalt via postvæsenet, og hvis du modtager et opkald, kan du bekræfte, om det er ægte ved at ringe 800-829-1040, som er IRS-telefonnummeret.

4. Sundhedsydelser svindel

Dit Social Security nummer tjener også som dit Medicare nummer og svindlere målrettet mod denne information, og snart kan du finde afgifter, som du ikke har pådraget sig.

Beskyt nummeret, hold det hemmeligt. Hvis du opdager nogen ukendt aktivitet, skal du straks informere din sygesikring. Svindlere kan få din Social Security Information via phishing-opkald. De hævder ofte at ringe fra Health Insurance Marketplace. Offentlige agenturer koldt opkald og bede om personlige oplysninger. Hvis du finder en opkalder, der beder om dine personlige oplysninger, skal du hænge op.

5. Stille opkald

Du kan ligge på din sofa og nyde dit yndlingsprogram, når telefonen ringer. Du henter og siger "Hej." Ingen svarer. Dette er et robotopkald, der har til hensigt at verificere potentielle mål. Du kan undgå dette ved at bruge et opkalds-id. Besvar heller ikke uidentificerede opkald. En ægte opkalder vil ofte efterlade en besked på din telefonsvarer.

6. Handel med privat information

På trods af din bedste indsats for at holde dine følsomme oplysninger ud af de hånlige svindlere, kan de få dine oplysninger fra:

  • Skrupelløse selskaber, der sælger deres kunders oplysninger
  • Andre svindlere, der måske har forsøgt og lykkedes eller svigtet i svindel
  • Falske konkurrencer og undersøgelser, hvor du skal udfylde dine detaljer.

Alle disse er et slags ressourcecenter for svindlere. Vær opmærksom Source .

November 28, 2017