Back to Question Center
0

SEO Guide fra Semalt: Hvad er Typer af Links?

1 answers:

Mange virksomheder drager fordel af brugen af ​​søgemaskineoptimering (SEO) til deres kommercielle websteder. Søgemaskineoptimering er en digital marketing plan, der inkorporerer nogle af de væsentligste metoder, som webmastere beskæftiger med at lave et websted eller brand får en stor online synlighed. Store virksomheder nyder godt af brugen af ​​SEO, især i deres forretningspraksis. For eksempel kan folk bruge SEO på deres e-handelswebsteder og hente mange kunder online - waschmaschine transportieren im liegen.

Når du bruger SEO, kan folk måske undre sig over at bruge nogle specifikke vilkår og SEO motiver. For eksempel kan mange SEO-brugere være nye til branchen. Nogle af ordene som hyperlink, backlink, follow eller non-follow link samt et rigtigt eller forkert link. Det er vigtigt at opbygge dem på en hjemmeside, der har nogle af de bedste SEO-strategier for at gøre webstedet synligt online.

Ross Barber, Customer Success Manager for Semalt , definerer nogle af de links, der kan være til stede i SEO metoderne:

  • hyperlinks
  • Hyperlinks angiver tekster og andre inputparametre, som indeholder aspekter, der er til stede på andre webadresser. Det er vigtigt at placere hyperlinks som når du gør gæstebog til SEO. I andre tilfælde kan folk bruge hyperlinks i en sammenhæng, der gør dem til et internt link til dit domæne..Hyperlinks kan hjælpe din UX-forbedring samt bidrage til placeringsfaktorerne.

  • Interne links
  • Når du gør SEO, er backlinking et fælles aspekt ved at øge domæneautoriteten. Det gør din hjemmeside og dit domæne relevant for din niche, hvilket gør søgemaskiner placerer dit websted højt på SERP'erne. Interne links er links, der peger på dit websted, men de stammer fra samme domæne som hjemmesiden selv. Dette aspekt af SEO gør hjemmesiden henter nogle gode trafik samt øge brand autoriteten på dit websted.

  • Eksterne links
  • Disse er links fra et andet websted, der kommer fra andre domæner. Backlinks er som eksterne links kun, at de har en modstridende metode for forekomst. For eksempel kan der forekomme backlinks, som kommer fra andre hjemmesider. Disse er dem der regner som legitime backlinks. De øger også din domæne myndighed, indhold relevans og kundekreds base.

  • Følg og ikke-følge links

Nogle gange kan du klikke på et link og overføre din linkmyndighed. I andre tilfælde kan link juice være til stede eller ej. I disse tilfælde bruger folk ikke-følgede links for at sikre, at denne proces er vellykket. Følg links er afgørende for at gøre hele internetsiden synlig for de personer, der ser den.

Konklusion

SEO er en af ​​de bedste internet marketing strategier. SEO hjælper mange virksomheder får en stor kundekreds fra mange dele af kloden. Det er muligt at gå til de forskellige SEO-automatiseringsværktøjer og opnå nogle af de bedste funktioner til at kontrollere, hvordan hjemmesiden opfører sig. Nogle mennesker kan undre sig over, hvad nogle af linksne i SEO betyder. Nogle af de bedste SEO teknikker kan være tilgængelige fra online platformen samt foretage nogle af de nødvendige justeringer på deres internet marketing færdigheder.

November 29, 2017