Back to Question Center
0

Spørg Semalt Expert: Hvilke Google Analytics benchmarking midler til virksomheder

1 answers:

Google er en af ​​de mest kendte og indflydelsesrige søgemaskiner s. Det har for nylig meddelt, at alle Analytics-brugere vil kunne få adgang til branchens benchmarking-rapporter via deres dashboard i de kommende måneder. Disse rapporter giver webmastrene et indblik i deres hjemmesider. Plus, de får en ide om, hvad der trender i disse dage, og hvordan man får kraftig trafik til deres websteder ved at klare sig godt i Google's øjne.

Andrew Dyhan, kundesucceschef for Semalt , kigger her på nogle overbevisende og nyttige tips i denne henseende - zlib support gzip.

Det er rigtigt, at benchmarking rapporterne endnu ikke er tilgængelige for alle websejere. Disse er dog en god måde at give oplysninger om afvisningsprocent, sessioner og kvaliteten af ​​dine artikler. Du kan også vide, hvilken type brudte links der er til stede, og hvordan man kan forbedre dem. Plus, brugerne får en ide om, hvilke enheder deres besøgende bruger til at tjekke deres hjemmesider. Google har også angivet kortene og varmeområderne gennem benchmarking-rapporterne for at give brugerne mange muligheder for at blive bedre.

Det er vigtigt at aktivere benchmarking, fordi det er den eneste måde at få adgang til dataene under afsnittet Målgruppe i dit Analytics-dashboard..Næsten alle store webmastere bruger benchmarking rapporter, herunder Twiddy, som er et rejseselskab. Det identificerer mulighederne for vækst i branchen gennem benchmarking rapporter. Ifølge Twiddy CEO Ross Twiddy får de resultaterne med analyser og benchmarking rapporter for at få en ide om, hvad de skal målrette og hvor mange mennesker er interesseret i deres produkter og tjenester.

Udnyt Analytics Benchmarking til din virksomhed

Uanset om du driver en stor virksomhed eller en mindre organisation, skal du bruge benchmarking til analyse for din virksomhed. Det hjælper forretningsfolk med at fokusere på, hvad der er trending, hvad der kan fungere bedst for dem og hvordan man kan forbedre deres forretninger og få de ønskede resultater. Det sikrer også, at vi har præcise data. Plus, vi kan nemt analysere og evaluere afvisningsprocenten på vores websteder. Indtil nu har Google Analytics givet os masser af indsigt i, hvor godt vores websteder udfører. Analyse benchmarking er imidlertid en måde at bestemme, hvordan vi kan forbedre vores websites og hvordan vi indstiller realistiske mål.

Prioritere forbedringsmuligheder

Hvordan sammenligner du dit websted med de andre i branchen? Det er hvad du skal være opmærksom på. Ved brug af benchmarkrapporter kan du hurtigt finde ud af, hvilke typer indsats dit websted har brug for til bedre resultater. Således vil du spare meget tid og kan fokusere på de rigtige ting. Når du har adgang til disse rapporter, kan du nemt måle dit websteds præstation og kan i høj grad prioritere forbedringsmulighederne.

Sæt realistiske mål

Det er sikkert at sige, at benchmarkrapporter kan hjælpe dig med at fastsætte realistiske mål. Det kan give dig oplysninger om, hvordan du sammenligner dig bedre med dine jævnaldrende og hvordan man besejrer dem i branchen. Det er obligatorisk, at dit websites afvisningsprocent ikke overstiger halvtreds procent. Hvis det sker, er der chancer for, at du mister de fleste af dine besøgende, og din placering i Google kan blive påvirket.

November 29, 2017