Back to Question Center
0

Spørg Semalt Expert Sådan fjerner du Google Analytics Spam

1 answers:

Det ville ikke være forkert at sige, at rapportering er et af de vigtigste aspekter ved indgående markedsføring, og pålidelige data er nøglen til succes i rapporteringen. Nogle gange i vores Google Analytics-dashboard bemærker vi, at et stort antal hits kommer ind. De er faktisk trafikroboter og bør slippes af med det så tidligt som muligt. Vi bør regelmæssigt køre kontrol af vores portaler for at analysere og løse problemet, før det er for sent, og vi mister vores websted til hackere.

Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager for Semalt , uddyber her trinene for hurtigt at fjerne irriterende spam.

Det første trin

Før du justerer dine indstillinger i Google Analytics, bør du teste alle tilgængelige filtre og foretage passende justeringer. Dette vil hjælpe dig med at gennemføre de bedste strategier. Du kan starte processen ved at teste antallet af visninger, du modtager. Når du har testet det, er det næste skridt at blokere spam-trafikken og deres kilder. Det er rigtigt, at der er mange metoder til at blokere spamtrafik og botnets, men den nemmeste måde er at lade Google gøre dit arbejde. Gå til Admin sektionen og juster dine Bot filter indstillinger. På denne måde kan du i høj grad forhindre ankomsten af ​​ikke-ægte og falsk trafik. Google opdaterer løbende sine filterbots og politikker for at hjælpe webmastere med at få maksimale fordele fra deres ressourcer.

Hvad er spamtrafik og hvordan man identificerer det?

Spam trafikken har evnen til at rodne med dine filer..Det begynder sin proces ved at sende ubrugelig trafik og falske synspunkter. Hvis du ser mange besøgende og du ikke kender deres kilder, er der chancer for, at spam har ramt dit websted. Spam trafikken er sendt af en række botnets og spambots udviklet af top-notch hackere til at stjæle dine personlige oplysninger.

Der er forskellige måder at analysere, identificere og slippe af med spam. Først og fremmest bør du justere indstillingerne i dit Google Analytics-dashboard. Du bør også oprette sikkerhedskopieringsfiler, så dine data aldrig går tabt. Plus, det er vigtigt at kontrollere, om din afvisningsprocent og websessionsessioner er op til mærket eller ej.

Ikke kun dette, men også du bør kontrollere og justere dine Google-tilknyttede Hostnavne. Hvis du bemærker, at Googleweblight er dit værtsnavn, er det en god ide at gå med. Ellers skal du ændre det så tidligt som muligt.

Sådan spærres spam-trafik

En af de nemmeste og bedste måder at blokere spamtrafik på er ved at skabe filterudtryk regelmæssigt. Det skal indeholde dit domænenavn, filnavn og værtsnavn. Sørg for at du har givet forskellige navne til forskellige websteder eller domæner for at undgå forvirring. Du bør indstille filtertypen til at tilpasse og medtage værtsnavnet her. Det næste skridt er at kontrollere hvert eneste filter, før du implementerer det på dine websteder.

Spam kilder

Det er rigtigt, at der er et stort antal spamkilder. Hvad du skal gøre er at blokere alle disse kilder en efter én. Rengør dit Google Analytics dashboard og tjek det ordentligt, før du opretter filtre og spærrer spamkilder. Når du har fulgt disse trin, ville det være nemt for dig at slippe af med spamtrafik. Sørg for at du har blokeret alle IP'er, der mistænkes for at sende dig falsk trafik, da det i høj grad kan skade dit websted og AdSense Source .

November 28, 2017