Back to Question Center
0

Spørg Semalt Expert: Sådan slettes henvisning spam fra Google Analytics

1 answers:

Når det drejer sig om at finde ud af, hvilke domæner eller underdomæner der er påvirket af henvisningsspam i Google Analytics, kan du muligvis ikke få de nøjagtige rapporter, før du har justeret indstillingerne for din konto. Falske eller spøgelsesbesøgene fortsætter med at komme fra de historiske Google Analytics-data. Derfor skal du genkende og blokere dem så hurtigt som muligt.

I løbet af de sidste par måneder har en masse webmastere og forretningsmænd rapporteret om de falske besøg og henvisninger til spam. Det ser ud til, at henvisningsspammen bliver udbredt hver dag. Heldigvis er der nogle måder at slippe af med det, som Max Bell, en top specialist af Semalt , har beskrevet nedenfor - gratis html hosting.

Juster dine Google Analytics-indstillinger

Den første og bedste måde er at justere indstillingerne for din Google Analytics-konto. Du skal blokere de mistænkelige IP-adresser og få et overblik over, hvad der er dine trafikkilder. Derfor bør du kontrollere dine Google Analytics-rapporter dagligt eller ugentligt. Hvis du bemærker, at dine data bliver beskadiget med henvisningsspam, er det tid til at fjerne dem fra din Google Analytics-konto, før dit websted er paneleret eller forbudt af søgemaskinerne .

Spammeløsning spam og Crawler henvisning spam

Der er to typer henvisnings spam: Spøgelsesreference spam og crawler henvisning spam. Spøgelsesreferens spam henviser til brugen af ​​Google Analytics for at vise, hvor mange falske besøg dit website modtages. De er ikke ægte og har intet at gøre med dit indhold. I stedet giver de dig en procentvis afvisningsprocent, da ingen læser dine artikler og kun foregiver at besøge dit websted. Deres resultater er ikke korrekte, da du ikke modtager ægte trafik..En af de bedste måder at forhindre dem på, er at undgå hjemmesider som darodar.com, social-button.com og hulfingtonpost.com.

Crawler henvisning spam er de robotter, der gennemsøger din hjemmeside, men er ikke interesseret i dit indhold eller websider. De sigter mod at indeksere dit websted i søgemaskinens resultater. Ligesom spam for spøgelsesreferencer vises crawler-henvisningsp spam i Google Analytics-rapporterne, men de fleste af dem er harmløse. De bedste eksempler er bedste seo solutions.com og buttonsforwebsite.com. Du kan slippe af med crawler-henvisningspost ved at undgå de tjenester, der tilbydes på disse websites.

Avancerede segmenter

Du kan hurtigt fjerne henvisningsspammen ved at justere og oprette avancerede segmenter i din Google Analytics-konto. For dette skal du først kontrollere, hvilken type besøg du modtager. Sørg for at de er legitime, og hvis de ikke er ægte, skal du oprette filtre for at slippe af med dem. Alternativt kan du oprette segmenter og indstille indstillingerne til avancerede segmenter, inden du lukker vinduet. Du bør ikke glemme at give navne til alle segmenterne, så du undgår enhver forvirring i fremtiden.

Det er også godt at oprette brugerdefinerede segmenter for at filtrere data fra din Google Analytics-konto. Sørg for, at de er helt fjernet fra spammingsreferencedomenet, så du kan løse problemet inden for få minutter. Med denne proces kan du reducere din afvisningshastighed og forbedre kvaliteten af ​​din websitetstrafik .

November 29, 2017