Back to Question Center
0

Tips fra Semalt On Fjernelse af spam henvisninger fra Analytics

1 answers:

Antallet af spammy henvisninger på nettet i dag fortsætter med at spire. Nogle agenturer, der er involveret i kundernes hjemmesider, har rapporteret hændelser, hvor flere spammy henvisninger vises på deres Google Analytics-rapporter. Det er absolut nødvendigt at træffe foranstaltninger, der hjælper med at fjerne henvisningspamfiler så hurtigt som muligt fra analyserapporter - teal fascinators. De er en kilde til skævhed i præstationsstatistikken, hvilket resulterer i en fejlagtig fortolkning af webstedets operationer. Det udgør også en risiko for de brugere, der besøger webstedet. Årsagen er, at disse brugere måske vil besøge referrerens websted og ende med at få deres computersystemer inficeret med virus eller trojanske.

Der er mange måder at fjerne spamforbindelser til Google Analytics-rapporter på. Hver af disse teknikker har deres fordele, men den følgende metode, der er specificeret af Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager for Semalt , menes at være den mest effektive. Det vil afbøde de fleste af de risici, der er forbundet med henvisningspost.

For at starte processen skal du åbne din Google Analytics-profil og vælge den visning, som filterindstillingerne skal gælde for. Husk altid at oprette en ny visning, når filtrene implementeres, og efterlad en ufiltreret for at fungere som kilde til rå data og backuppunkt, hvis noget går galt ned ad linjen.

1. Botfiltrering

Det er en ny funktion i Google Analytics, som filtrerer nogle af botvisningen på analyserapporter..Det sletter ikke henvisningspost til helhed, men det tjener som et godt udgangspunkt. Vælg indstillinger fra visningsprofilen, som du vil filtrere. Nederst på denne side er der markeret en afkrydsningsfelt, der giver brugeren mulighed for at udelukke al trafik fra kendte robotter og edderkopper. Tjek det, og du er nu klar til at gå.

2. Tilføjelse af henvisning eksklusioner

Det er ret ligetil, men kræver lidt mere indsats end botfiltrering. I sektionen Admin i GA skal du vælge Alle filtre, og øverst er en mulighed for at oprette et nyt filter (knappen i rødt). Konfigurationen af ​​kontoniveau er nemmere at implementere og administrere. Det er kun muligt, hvis den nuværende bruger har tilladelser til at redigere fra webmaster.

Navngiv filtret med et beskrivende navn som "Fjern (Site)." Det skal være et brugerdefineret filter i filtertypen. Kontroller knappen Exclude, og vælg "Henvisning" i rullemenuen i filterfeltet. Indsæt webadressen, du ønsker at udelukke i filtermønstret. Rul ned til det område, hvor brugeren vælger hvilke visninger, der skal bruges indstillingerne. Klik på en og tilføj den til listen, og klik derefter på Gem.

3. Test og verificer

Det er det sidste trin i processen, der indebærer overvågning af Google Analytics-rapporterne i de næste par uger for at se, om filtre på plads fungerer. Det er vigtigt at inkludere en notation i begyndelsen af ​​denne proces, der angiver, hvorfor der var så meget trafik, før filtreringen startede. Hvis der er nogle synlige positive ændringer, er det nu sikkert at anvende filtre til hovedvisningen. Der findes en lang liste over spambots online, og nye tilføjes hver dag for at hjælpe webstedsejere med at identificere unaturlige trafikdata og sammenligne det med, hvad der er på listen.

November 29, 2017