Back to Question Center
0

Vil du slette henvisningspam fra din Google Analytics? - Semalt Ekspertrådgivning

1 answers:

Henvisninger til spam er blevet et stort problem i disse dage. I et par måneder har det angrebet et stort antal hjemmesider og forårsaget problemer for forskellige webmastere. Derfor er det vigtigt for os alle at undgå og implementere metoder til håndtering og identifikation af henvisningspost, så Google og andre søgemaskiner hjælper os med at forbedre placeringen af ​​vores hjemmesider.

Det kan ikke være nemt at slippe af med henvisningspam, da mange mennesker ser efter magiske løsninger. Artem Abgarian, Senior Customer Success Manager Semalt , sikrer her, at der ikke er nogen magi, og du skal manuelt og langsomt fjerne henvisningsspam fra Google Analytics - vps ram 8gb.

Google har anerkendt henvisningspost som et af de største problemer. Desværre er der ikke blevet givet nogen løsning hidtil, hvilket giver webstedsejere mulighed for at gå med det hele alene.

Det mest frustrerende er, at næsten alle websteder lider under henvisningspost på en eller anden måde. Google Analytics tilbyder os et hjælpeforum, hvor vi kan sende klager over problemet, men der er sjældne chancer for, at vi får nogle løsninger på stedet. Markedsførere og webmastere er bekymrede, fordi der ikke er nogen måder at fjerne henvisnings spam på. Heldigvis er der nogle forebyggende foranstaltninger, som man kan vælge at fjerne, stoppe og minimere henvisningsspammen i sine Google Analytics-rapporter.

Blok Kendte Bots og Spiders

For nogle år siden annoncerede Google en ny funktion for at blokere alle kendte edderkopper og bots. Hvis du ekskluderer dem fra dine Google Analytics-rapporter, kan du forbedre kvaliteten af ​​trafikken. Med denne mulighed kan webmastere få fuldstændig eller delvis fri af de uorganiske trafikkilder. For at aktivere denne indstilling, bør du udelukke og blokere de IP-adresser, som du måske overvejer falske. En af de største ulemper ved denne teknik er, at du aldrig kan få en ide om, hvor mange robotter og edderkopper der er kommet til din hjemmeside hidtil.

Bloker henvisning Spam via .htaccess

Blokerende henvisningspamfiler via .htaccess-filer er mulige. Hvis du kører dit websted på Apache, tager det ikke meget tid at forhindre henvisningsspam, før det tricks dig og din Google Analytics-konto. Du skal blokere henvisningsspam fra denne fil og behandle den som en normal fil for at forbedre dit websites trafikkvalitet.

Begræns Ghosthenvisninger

Du skal begrænse spøgelseshenvisninger, hvis du lider af et stort antal falske hits. Ghosthenvisninger kan skade dit websites placering i søgemaskinens resultater. De forårsager problemer ved at spore deres specifikke koder i Google Analytics-kontoen uden din tilladelse.

Block Falske henvisninger og krævende crawlere

Du kan nemt blokere falske henvisninger og risikable crawlere i din Google Analytics-konto. For at gøre dette skal du oprette filtre til de domæner eller underdomæner, der er blevet påvirket af henvisningsspamfilen. Der er desværre en grænse i Google Analytics om, hvor mange filtre du kan oprette pr. Domæne. Et stort antal filtre kan aldrig oprettes, så du skal oprette dem på flere konti. For den etablerede hjemmeside kan det være en løbende proces, men det er ikke en permanent proces, hvis dit websted er relativt nyt.

November 29, 2017