Back to Question Center
0

Webmastere Mareridt eller hvordan man håndterer Bots - Semalt Ekspert

1 answers:

Ligesom andre sikkerhedsrisici er bots blevet et stort problem for webmastrene. Mange bruger anti-malware og antivirusprogrammer til at slippe af med disse infektioner. At køre en software firewall og vide, hvilke typer processer der passer til dig, er obligatoriske for at holde dine systemer beskyttet - ray ban modelo erika precio. Men når tingene tager en seriøs form, skal du sammenligne forskellige baselinier for at få en ide om, hvad der passer bedst til din enhed. Den første ting du skal gøre er at kontrollere og evaluere dit system grundigt for at blive kendt, hvis du har en bot eller ej. Her er hvordan man finder og fjerner robotter i stor udstrækning.

Kør anti-malware programmer

Det ville være fantastisk, hvis du kører anti-malware programmer. At finde sådanne programmer på internettet er nemt. Du skal downloade deres seneste version, og det bedste program til at gå med er EyeBlink. Denne software er ideel til små virksomheder. Julia Vashneva, Semalt Senior Customer Success Manager, har en personlig erfaring, at dette program nemt kan finde og fjerne malware og bots fra dit computersystem. Mange gratis programmer og software er tilgængelige på internettet, men dette program er ikke gratis, og du skal betale et gebyr for at få adgang til alle dens funktioner.

Download Hijack

Hvis du ikke er interesseret i at bruge ovenstående program, kan du downloade kapringen fra trendsecure..com eller en anden lignende hjemmeside. Downloading og installation af dette værktøj vil ikke tage tilstrækkelig tid. Du skal bare tilmelde dig og oprette en konto på webstedet. Når kontoen er klar, kan du downloade den og få den aktiveret.

Kontroller software firewallens indstillinger

Du bør ofte kontrollere software firewallens indstillinger for at se om applikationen har fungeret korrekt eller ej. Det er vigtigt for dig at overvåge og justere sine indstillinger regelmæssigt. Ryd firewallreglerne og glem ikke at gemme indstillingerne før du lukker vinduet.

Kontroller værtsfilerne

Gå til C-drevet på din computer og test hostfilerne. Forskellige bots omskrives disse værtsfiler for at narre din personlige computer til at forbinde uautoriserede IP-adresser fra en server. Du skal være forsigtig, mens du opretter forbindelse til internettet, og sørg for, at du kun har tilsluttet en autoriseret og godkendt IP-adresse. Dette forhindrer din computer i at blive beskadiget med malware og bots. Hvis du finder noget mistænkeligt, skal du lave sikkerhedskopier af værtsfilerne og slette de mistænkelige ting og gemme dine indstillinger så hurtigt som muligt.

Brug Windows Task Manager

Du bør bruge Windows Task Manager eller SysInternal's Process Explorer til at gemme din computer mod malware og bots. Til dette skal du først sortere filerne ved hjælp af ressourcer og fjerne bots. Plus, du bør blokere de IP-adresser, der ser nyt og ikke-legitimt ud. Hvis de mistænkelige ting fortsætter, skal du lave deres liste og få dem fjernet fra din enhed så tidligt som muligt.

Søg på nettet

Endelig kan du søge på internettet for den passende proces til at fjerne bots. Fjernelse af dem er kompliceret for dem, der ikke er opmærksomme på antivirusprogrammer og anti-malware-programmer.

November 29, 2017