Back to Question Center
0

Wordfence Security Plugin - Semalt Expert fortæller, hvordan man beskytter dit WordPress-websted

1 answers:

Webstedsangreb er nu blevet en reel trussel mod e-handelswebsteder, hvilket efterlader webstedsejere og marketingfolk uden andet valg end at opgradere deres website-sikkerhed hver gang. Men markedsførere, der opererer på Wordfence-websteder, har ingen grund til at bekymre sig efter introduktionen af ​​Wordfence-plugin i online marketingbranchen.

Wordfence-plugin tilbyder realtidsbeskyttelse af websteder og en fantastisk analytisk oplevelse. Dette plugin består af en komplet firewall- og antiviruspakke, der blokerer forsøg på ondsindede koder, falsk trafik og hackereforsøg på dit websted. Wordfence-plugin giver også markedsførere og websejere en mulighed for at bruge geoblokkefunktioner, planlagte scanninger og netværksgodkendelse.

Den førende professionelle af Semalt Digital Services, Julia Vashneva, afslører her nogle nyttige tips til at håndtere problemet med succes - kormoran tistou.

Hvad du skal vide om Wordfence plugin

Wordfence indeholder detaljeret IP-adresseinformation, indholdshåndtering og tilmeldingsprocedurer. Denne WordPress plugin kommer i både premium og gratis versioner. Brug af premiumversionen af ​​Wordfence-plugin giver dig mulighed for at nyde landbaseret blokering, gratis login og scanning.

Installering og opsætning af Wordfence-plugin på din hjemmeside er den nemmeste opgave, du nogensinde har gennemført i din kampagne. Webstedsejere, der bruger dette plugin, kan opsætte deres e-mail-adresse for at få beskeder, hver gang de rammer deres målgruppe. Websteder, der er ramt af webspiders og bots, kan dog hurtigt gå ned på grund af et stort antal e-mails, der bliver drevet til webstedet.

Når det kommer til indholds marketing , er langsigtede strategier foretrukne end kortsigtede politikker. Wordfence plugin sætter websiteejere i en god position til at analysere og overvåge, hvor reelle Trafik kommer fra. Efter installation og opsætning af Wordfence-sikkerheds plugin på din e-handelswebsite, har en klient landeblokkeringsfunktionen, hvor man kan forhindre en række Ip-adresser at bombardere hjemmesiden.

Blokerende bots og web edderkopper ved hjælp af Wordfence plugin

Blokerende bots og web edderkopper kan være en meget hektisk opgave, da bots fortsætter med at skifte og bytte IP-adresser. For at forhindre bots og web edderkopper, gør det både en regelmæssig og effektiv procedure til at spore bots, da de ændrer ejerskab.

Bots kan være en reel gener for e-handelswebsteder. Som vi sagde tidligere, omfatter Wordfence-plugin en landeblokerende funktion. Problemerne kommer ind, når du forsøger at blokere en række IP-adresser stammer fra det land, du vil gøre forretninger. Når du logger ind på din konto, har data tendens til at besætte din hjemmesides database. Overvej at bruge Wordfence plugin til at blokere bots og intern trafik stammer fra din hjemmeside.

Wordfence plugin sikkerhedsfunktioner

Da plugin'en blev udviklet, har den krævet nogle opdateringer. For nylig introducerede Wordfence en automatisk opdateringsfunktion, der hjælper marketingfolk med at opdatere og blokere angrebssår. Ifølge proffer tager en opdatering af Wordfence-pluginet mindre end 24 timer at cirkulere internationalt.

Wordfence er rangeret som et af de bedste sikkerheds sikkerhedsfunktioner i indholds marketing. Overvej at installere Wordfence-plugin for at spore trafik, der stammer fra bot og intern aktivitet. Før robotter når dit websted, skal de passere gennem CloudFlare. Overvej at bruge en kombination af Wordfence og CloudFlare til at blokere bots, ondsindede koder og intern trafik fra at påvirke din e-handelswebsted.

November 29, 2017